سلامت سازمانی در نظام آموزشی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم انسانی و مطالعات رفتاری
- کد COI اختصاصی: ICHCONF01_363
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 877
نویسندگان
گروه مدیرت،دانشکده مدیریت،دانشگاه آزاد اسلامی،شهرکرد،ایران.
گروه مدیرت،دانشکده مدیریت،دانشگاه آزاد اسلامی،شهرکرد،ایران.
گروه مدیرت،دانشکده مدیریت،دانشگاه آزاد اسلامی،شهرکرد،ایران.
گروه مدیرت،دانشکده مدیریت،دانشگاه آزاد اسلامی،شهرکرد،ایران.
چکیده
آموزش و پرورش یکی از بنیادی ترین و با اهمیت ترین سازمان های دنیای امروز است و اغلب مردم به طور مستقیم و غیرمستقیم با این سازمان رابطه دارند و این بیانگر نقش کلیدی و حیاتی آموزش و پرورش در زندگی پیچیده انسانهاست. نیروی انسانی مهم ترین سرمایه سازمان ها است و هر چه این سرمایه کیفیت مطلوبتری داشته باشد، احتمال موفقیت و بقاء و ارتقاء سازمان بیشر خواهد شد. یکی از مقوله های بسیار مهم در سازمان آموزش و پرورش مقوله سلامتسازمانی است. در واقع سلامت سازمانی از لحاظ فیزیکی، روانی، امنیت، شایسته سالاری، تخصص و رشد دادن به قابلیتهای شخصیت ذینفع آن در اثربخشی رفتارهر سیستمی تاثیر زیادی دارد. سلامت سازمانی تنها شامل توانایی سازمان برای انجام وظایف به طور موثر نیست بلکه شامل توانایی سازمان برای رشد و بهبود مداوم است و ناظران در سازمان های سالم کارکنانی متعهد و وظیفه شناس با روحیه و عملکرد وکانال های ارتباطی باز با موفقیت بالا می باشند. یک سازمان سالم جایی است که افراد می خواهند در آنجا بمانند و کار کنند، به آن افتخار کنند و خود افرادی سودمند و موثر هستند. در این مقاله مفهوم سلامت سازمانی، ویژگیهای سازمان سالم، مولفه های سلامت سازمانی، کارکردهای سیستم )مدارس( برای حفظ سلامت خود و تحقیقات انجام شده و نتایج و پیشنهادات عملی در این زمینه بیان می گردد.کلیدواژه ها
سلامت سازمانی، نظام آموزشیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.