بررسی تاثیر بهزیستی روان شناختی بر خودتنظیمی و خودکنترلی دانش آموزان دختر و پسرمقطع متوسطه شهرستان چابهار
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم انسانی و مطالعات رفتاری
- کد COI اختصاصی: ICHCONF01_343
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1558
نویسندگان
کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی
کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی
چکیده
هدف پژوهش حاضر تاثیر بهزیستی روان شناختی برخود تنظیمی و خود کنترلی در دانش آموزان مقطع متوسطه منطقه شهرستان چابهارمی باشد. روش تحقیق حاضر توصیفی از نوع همبستگی است جامعه آماری شامل تمامی دانش آموزان مقطع متوسطه منطقه دشتیاری می باشد و حجمنمونه 380 نفر است که 198 نفر پسر و 182 نفر دختر بودند که به صورت تصادفی ساده انتخاب شدند. برای گرد آوری داده ها از پرسشنامه بهزیستی ریف 1381 خود نظم دهی تحصیلی کامل وریال 1981 .خود بازداری ویتنبرگرو شوارتز 1990 استفاده شد تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از روش همبستگی پیرسون ، رگرسیون گام به گام ، تجزیه و تحلیل واریانس و آزمون t مستقل استفاده شد. نتایج نشان داد بهزیستی روان شناختیبا خود تنظیمی ارتباط مثبت و معنی دار ندارد ولی همبستگی وجود دارد و در خود نظم دهی شناختی نقش بسزایی دارد. خود تنظیمی تحصیلی در دانش آموزان دختر و پسر تفاوت معنی داری ندارد. همچنین بین خود کنترلی و بهزیستی روان شناختیرابطه معناداری ندارد اما همبستگی وجود داردو از طرفی بهزیستی روانشناختیبا مولفه های خود کنترلی نظیر مراعات دیگران و مسئولیت پذیری ارتباط معنی دار وجود دارد وهمچنین بین خود کنترلی تحصیلی در دانش آموزان دختر و پسر تفاوت معناداری وجود ندارد به طور کلی در بررسی نتایج مشاهده شد که بهزیستی روان شناختیفقط در مولفه خود نظم دهیشناختی مربوط به خود تنظیمی تحصیلی و مراعات دیگران و مسئولیت پذیری مولفه های خود کنترلی تاثیر بسزایی دارد.کلیدواژه ها
بهزیستی روان شناختی، خودتنظیمی، خودکنترلی، دانش آموزان،مقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.