بررسی رابطه خودپنداره بدنی با اضطراب مرگ بین دانشجویان
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم انسانی و مطالعات رفتاری
- کد COI اختصاصی: ICHCONF01_277
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 778
نویسندگان
کارشناسی ارشد مشاوره وتوانبخشی،علوم تربیتی ۲،مدیرآموزشی پژوهشی مرکز علمی کاربردی بهزیستی وتامین اجتماعی خراسان رضوی
چکیده
هدف از انجام مطالعات همبستگی ، مطالعه حدود تغییرات یک یاچندمتغیرباحدود تغییرات یک یاچند متغیردیگر است. این تحقیقات زمینه سازمناسبی برای کشف روابط علی ومعلولی درعلوم انسانی هستندکه باکشف این روابط می توان به راه کارهای علمی وعملی مناسبی دست یافت.درپژوهش حاضررابطه بین خودپنداره بدنی بااضطراب مرگ موردبررسی قرارمی گیرد.جامعه آماری دانشجویان مرکز علمی کاربردی بهزیستی خراسان رضوی 984 نفرمی باشند. نمونه مورد بررسی88 دانشجو می باشندکه به روش نمونه گیری طبقه ای، نمونه گیری شده اند.پرسشنامه های مورداستفاده، خود توصیف گری بدنی مارش واضطراب مرگ ونگ می باشند. داده ها به روش رگرسیون گام به گام و همبستگی پیرسون تحلیل گردید.نتایج تحقیق نشان می دهد دراین فرضیه سطح معنی داری آزمون همبستگی پیرسون برابر با 579/0 است ( از 05/0 بیشتر می باشد).در نتیجه با اطمینان 95 درصد می توان گفت هیچ رابطه ی معنی داری بین خودپنداره بدنی با اضطراب مرگ وجود ندارد و فرضیه رد می شود. بطورکل نتایج بدست آمده نشان می دهد، بین خودپنداره بدنی با اضطراب مرگ هیچ رابطه ای وجود ندارد.کلیدواژه ها
خودپنداره بدنی، اضطراب مرگ ، همبستگی پیرسونمقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.