انگیزه مندی برای ازدواج و وضعیت خوش بینی در دانشجویان دختر
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم انسانی و مطالعات رفتاری
- کد COI اختصاصی: ICHCONF01_174
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1297
نویسندگان
کارشناسی ارشد روانشناسی،گروه مددکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی بهزیستی بندرعباس
کارشناسی ارشد مددکاری اجتماعی، گروه مددکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی بهزیستی بندرعباس
چکیده
میزان گرایش به ازدواج در هر جامعه ای بر اساس انگیزه مندی افراد آن جامعه قابل سنجش است. انگیزه ازدواج برآوردی است از انتظارات افراد از شریک زندگی و آینده زوجی شان. در میان عوامل مختلف، شاخصه های روانی و شخصیتی نقشی تعیین کننده دارند. خوش بینی به عنوان باور و انتظار وقوعرویدادها به نحوی خوشایند در آینده، ویژگی شخصیتی تأثیرگذاری در سازگاری و رضایت زناشویی محسوب می شود. این تحقیق با هدف تعیین ارتباطبین خوشبینی و انگیزهمندی دختران مجرد قبل از ازدواج صورت گرفت. نوع مطالعه همبستگی بوده و نمونه آماری از میان دانشجویان دختر مجردبودند که با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس، یکصد نفر بعنوان آزمودنی انتخاب شدند. برای سنجش متغیرها از مقیاس محقق ساخته انگیزه- مندی و مقیاس سوگیری زندگی شییر استفاده گردید. یافته ها دلالت بر انگیزهمندی بالای پاسخگویان برای ازدواج و خوش بینی متوسط ایشان داشت. میزان انگیزه ازدواج در گروههای سنی متفاوت بود در حالی که میزان خوش بینی در گروههای سنی تفاوت معناداری نشان نداد. در یک نتیجهگیری کلی می توان گفت عیرغم تمامی مشکلات و موانع، گرایش به ازدواج همچنان در میان نسل جوان با استقبال جدی روبروست اگرچه پیامدهای منفی ناشی از ازدواج های نامناسب باعث رواج سوگیری منفی و بدبینانه در میان بخشی از جوانان میشودکلیدواژه ها
انگیزه، ازدواج، خوش بینی، دختران، دانشجویانمقالات مرتبط جدید
- بررسی روش های بهبود اختلال یادگیری ریاضی در دانش آموزان ابتدایی
- اثربخشی یادگیری مشارکتی بر خودشکوفایی و مهارت اجتماعی دانش آموزان پسرکلاس سوم دبستان شهرستان مینودشت
- جایگاه ویژه انشاء نویسی در مقطع ابتدایی
- مراحل نگارش مقاله علمی
- بررسی تاثیر مفهوم شادی و خوشبختی در دیدگاه اسلام و روانشاسی مثبت گرا و راهکار های آن در آموزش کودکان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.