بررسی طراحی محیط های آموزشی مهدکودک باکیفیت در جهت تعلق کودکان 5 تا 6 سال
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم انسانی و مطالعات رفتاری
- کد COI اختصاصی: ICHCONF01_169
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2031
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد طراحی فضاهای آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
دانشجوی دکتری روانشناسی دانشگاه الزهرا تهران
چکیده
همواره بررسی کیفیت فضایی مهد کودک ها پایه گذار جذب کودکان به محیط های آموزشی بعدی می باشد چرا که نگرش مثبت کودکان به این فضا پایه گزار نگرش های بعدی آنان به فضاهای دیگر آموزشی مانند دبستان و راهنمایی و دبیرستان می شود. از آن جایی که در چند دههاخیر بعد از خانه دومین مکانی که آدمی با آن روبه رو می شود کودکستان ها و مهدکودک ها می باشند عدم توجه به کیفیات مکانی در محیطهای مخصوص کودکان با عث شکل گیری تفکر عدم امنیت محیطی و ثبات در این مکان ها میشود به نحوی که کودک دا ئما در حال گریز از این مکان ها می باشد . لذا در این مقاله که از نوع توصیفی پیمایشی می باشد بر آن شدیم که به کیفیت مکان های مورد علاقه و رضایت کودکان پی ببریم .از این رو به منظور کیفیت سنجی مکان های طراحی شده مختص کودکان 01 تصویر از مهد هایی با طراحی های متنوع که بهعنوان نمونه های طراحی های موفق در جهان ثبت شده انتخاب و به 011 کودک 5 تا 6 که قابلیت درک فرم را داشتن نشان داده شده وبعد از توضیح مختصری درمورد تنوع طرح ها از کودکان خواسته شد مطابق با علایق خود در میان این 01 تصویر به ترتیب گزینش نمایند.سپس درمورد چرایی انتخاب اولویت های اول از کودکان سوال شدو فاکتور های اساسی ثبت گردید. نتایج حاصل از این پروژه حاکی از آن بود که کودکان مکان های تخیلی مانند شکل های کارتونی و شکل های غیر معمول را برای مهدکودک خود ترجیح می دهند و از طریق طراحی مهدکودک ها با این فرم ها می توان با عث افزایش جذب و تعلق کودکان به این محیط ها گردیدکلیدواژه ها
کودک، محیط آموزشی مهدکودک ، کیفیاتمقالات مرتبط جدید
- بررسی روش های بهبود اختلال یادگیری ریاضی در دانش آموزان ابتدایی
- اثربخشی یادگیری مشارکتی بر خودشکوفایی و مهارت اجتماعی دانش آموزان پسرکلاس سوم دبستان شهرستان مینودشت
- جایگاه ویژه انشاء نویسی در مقطع ابتدایی
- مراحل نگارش مقاله علمی
- بررسی تاثیر مفهوم شادی و خوشبختی در دیدگاه اسلام و روانشاسی مثبت گرا و راهکار های آن در آموزش کودکان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.