نقش اقدامات نهاد های حمایتی در کاهش جرایم و آسیب های اجتماعی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم انسانی و مطالعات رفتاری
- کد COI اختصاصی: ICHCONF01_149
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1119
نویسندگان
کارشناسی علوم اجتماعی
کارشناس ارشد روانشناسی عمومی
چکیده
پیشگیری و کاهش جرایم و آسیب های اجتماعی یکی از مهمترین دغدغه های دولت ها می باشد و نهاد های حمایتی نقش مهمی را در این خصوص ایفا می کنند. تحقیق حاضر با هدف بررسی نقش اقدامات نهادهای حمایتی در کاهش جرایم و آسیب های اجتماعی بهبررسی نتایج اقدامات انجام گرفته بر اساس برنامه های ارایه شده در ماده 79 قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگیتوسط نهاد های حمایتی پرداخته است. با توجه به سطوح مختلف پیشگیری سوالات زیر مطرح شده است : 1- اقدامات انجام شده نهاد های حمایتی در حوزه اطلاعرسانی و آگاه سازی به آحاد جامعه چه میزان در کاهش جرایم و آسیب های اجتماعی تاثیر گذار بوده است ؟-2 ارائه خدمات مناسبی و مداخلهای به افراد آسیب دیده اجتماعی توسط نهاد های حمایتی چه میزان در کاهش جرایم و آسیب هایاجتماعی تاثیر گذار بوده است ؟ 3- اقدامات انجام شده در حوزه توانمندسازی چه میزان در کاهش جرایم و آسیب های اجتماعی تاثیر گذار بوده است ؟ 4-الویت بندی اقدامات انجام شده در سطوح مختلف به چه شکلی است ؟ روش : روش تحقیق حاضر پیمایشی و جامعه آماری تحقیق کارشناسان سازمان های دولتی در شهرستان مشهد در حوزه پیشگیری از جرم هستند، داده ها با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته جمع آوری شده و براى تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون t یک نمونه اى، آزمونفریدمن و نرم افزارهای آماری SPSS و AMOS استفاده شده است . یافته ها : نتایج نشان می دهند که اقدامات نهاده ای حمایتی در کاهش جرایم و آسیب های اجتماعی به ترتیب درحوزه های اطلاع رسانی و آگاه سازی، توانمندسازی و ارایه خدمات مداخله ای اثر بخش بوده و توانسته است برکاهش جرایم و آسیب های اجتماعی تاثیر گذار باشدکلیدواژه ها
جرم، آسیب های اجتماعی، پیشگیری، اطلاع رسانی، توانمندسازی، خدمات مداخله ایمقالات مرتبط جدید
- بررسی روش های بهبود اختلال یادگیری ریاضی در دانش آموزان ابتدایی
- اثربخشی یادگیری مشارکتی بر خودشکوفایی و مهارت اجتماعی دانش آموزان پسرکلاس سوم دبستان شهرستان مینودشت
- جایگاه ویژه انشاء نویسی در مقطع ابتدایی
- مراحل نگارش مقاله علمی
- بررسی تاثیر مفهوم شادی و خوشبختی در دیدگاه اسلام و روانشاسی مثبت گرا و راهکار های آن در آموزش کودکان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.