مقایسه الگوریتمCFARخطی CFAR لگاریتمی وCFARلگاریتمی بهینه شده جهت آشکارسازی اهداف ارتفاع پایین در حضور کلاتر زمین

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین همایش ملی مهندسی برق و کامپیوتر در شمال کشور
  • کد COI اختصاصی: NCECN01_235
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 707
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

منصور احدنژادثمرین

دانشجوی کارشناسی ارشد الکترونیک دانشگاه جامع امام حسین (ع).

سیدمحمد علوی

استادیار دانشگاه جامع امام حسین (ع).

رضا حق مرام

استادیار دانشگاه جامع امام حسین (ع).

چکیده

کلاتر زمین یا برگشتی ناخواسته از موانع مختلف نقش مستقیم در قابلیت آشکارسازی رادار دارد. در فواصل نزدیک اغلب سیگنال های کلاتر قوی تر از سیگنال های بازگشتی از هدف مطلوب است. روش های آشکارسازی هدف از کلاتر بر اساس فرکانس داپلر مورد بحث این مقاله است. سه الگوریتم پیشرفته CFAR خطی، CFAR لگاریتمی و CFAR لگاریتمی بهینه شده برای تشخیص هدف در کلاترهای مختلف ارائه شده است. این سه نوع CFAR بوسیله نرم افزار Matlab شبیه سازی شده و عملکرد هر یک از الگوریتم ها در آشکارسازی اهداف ارتفاع پایین مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج شبیه سازی نشان می دهد که برای کلاتر زمین با مدل های آماری مختلف سه نوع CFAR عملکرد متفاوتی دارند؛ به طوری که برای کلاتر همگن CFAR خطی، برای کلاتر لبه و کلاتر نزدیک به رادار CFAR لگاریتمی بهینه شده عملکرد بهتری در آشکارسازی هدف دارد.

کلیدواژه ها

آشکارسازی، کلاتر زمین، CFAR خطی، CFAR لگاریتمی، CFAR لگاریتمی بهینه شده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.