اهمیت گیت ها و مدار های کوانتومی در محاسبات کوانتومی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش ملی مهندسی برق و کامپیوتر در شمال کشور
- کد COI اختصاصی: NCECN01_080
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2025
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، گروه کامپیوتر-نرم افزار، مشهد، ایران
چکیده
محاسبات کوانتومی و کامپیوتر کوانتومی مباحث بسیار پیشرفته و نوپا می باشند. محاسبات کوانتومی مرز مشترکی میان فیزیک کوانتومی و علم کامپیوتر است. در واقع هدف محاسبات کوانتومی، یافتن روش هایی برای طراحی مجدد قطعات شناخته شده محاسبات، مانند گیت ها و ترانزیستورها، به گونه ای است که بتوانند تحت اثرات کوانتومی که در ابعاد نانومتری بروز می کنند، عمل نمایند. از کاربردهای محاسبات کوانتومی می توان به محاسبات موازی، تجزیه اعداد، مرتب سازی و شبیه سازی کوانتومی اشاره کرد.اساس منابع اطلاعات در محاسبات کوانتومی کیوبیت است که از بیت کوانتومی مشتق شده است. برای انجام عملیات روی کیوبیت ها به گیت های کوانتومی نیاز داریم. اساسا گیت های کوانتومی تکامل حالت های کوانتومی هستند.گیت کوانتومی، اجزای مهم ارتباطات کوانتومی و سیستم های محاسباتی است. مدارهای کوانتومی، شبکه های محدودی ازگیت ها هستند که هیچ گنجایش خروجی و بازخوردی ندارند و طراحی مدارهای کوانتومی نیاز به گیت های منطقی برگشت پذیر دارد. در نتیجه، گیت ها و مدارهای کوانتومی به عنوان یک چالش مهم برای پیشرفت کامپیوتر کوانتومی مطرح هستند.در این مقاله، مفاهیم اساسی محاسبات کوانتومی که شامل کیوبیت ها و گیت های کوانتومی می باشد آورده شده است. همچنین در رابطه با کامپیوترهای کوانتومی، مدارهای کوانتومی، گیت ها و مدارهای کوانتومی برگشت پذیر بحث شده است.کلیدواژه ها
محاسبات کوانتومی، کامپیوتر کوانتومی، کیوبیت، گیت های کوانتومی، مدارهای کوانتومیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.