راهکارهای استفاده و اشتراک دانش، مبتنی بر رایانشابری در مراکز آموزشی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش ملی مهندسی برق و کامپیوتر در شمال کشور
- کد COI اختصاصی: NCECN01_038
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 682
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ساوه
دکترا مهندسی نرم افزار، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین
دکترا مهندسی نرما فزار، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرم
چکیده
رایانش ابری به برنامه ها و سرویسهایی اشاره دارد که در یک شبکه توزیع شده اجرا میشوند و از منابع مجازی استفاده میکنند. در این تحقیق سعی شده به هدف کاهش هزینه های کارگاه های رایانه مراکز آموزشی به یک جمع بندی در استفاده و گزینش روش مناسب دست یافت. برای این منظور به بررسی و مقایسه روش های سنتی با روش های جدید پرداخته و مزایا ومعایب آن ها مورد بررسی قرار گرفته و با ارائه راه کارهایی مانند حذف سرورها، استفاده از تکنولوژی رایانش ابری و بکارگیری تین-کلاینت ها به جای رایانه های شخصی در بستری از اینترنت ملی سعی بر تحقق اهداف شده است. در راه اندازی مدل دو مشکل تأمین هزینه و ارتباطات وجود دارد در روش سنتی هزینه ها یکجا پرداخت نمی شود و مشکل تأمین بودجه چندان مطرح نیست ولی در مدل ارائه شده حتماً باید منابع مالی مورد توجه قرار گیرد، نقطه قوت مدل ارائه شده در این است که برگشت سرمایه امکان پذیر می باشد. مشکل دوم ارتباطات است، از آنجا که حجم مبادلات بسته ها در مدل های مبتنی بر ابر بالا می باشد به اینترنت با پهنای باند زیاد نیاز است که باعث افزایش هزینه می گردد برای غلبه بر این مسئله در مدل ارائه شده سعی شده در حد امکان از اینترنت ملی استفاده شود. این پژوهش، ضمن اینکه امکانات موجود و بالقوه نرمافزارهای کتابخانهای را در مدل رایانش ابری نرمافزار به عنوان خدمت و قالب به عنوان خدمت را مورد بررسی و توجه قرار میدهد، توانمندی چنین مدلهایی را برای خلق، اشاعه و اشتراک دانش به بحث میگذارد. با بهره گیری از سرویس های رایگان یا کم هزینه ابر عمومی و استفاده از اینترنت ملی می توان علاوه بر کاهش هزینه ها، مصرف انرژی را نیز کاهش داد نتایج شبیه سازی نشان می دهد که مدل ارائه شده توانسته است برای 100 مرکز آموزشی که در هر کدام 12 کلاینت همزمان فعال دارند، مصرف انرژی را 53.54 درصد و هزینه راه اندازی و نگهداری را 54.46 درصد کاهش دهد. حفظ سرمایه های ملی برای آیندگان از دیگر دستاوردهای این بهبودی است.کلیدواژه ها
مراکز آموزشی، رایانش ابری، کاهش هزینه، مصرف انرژیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسه ای معیارهای ارزیابی نظریه ذهن: پل زدن بین شناخت انسانی و مصنوعی
- تولید محتوا با قدرت هوش مصنوعی: تحول بازاریابی دیجیتال
- دوخت تصاویر تهیه شده توسط پهپاد با استفاده از یادگیری عمیق بدون نظارت
- Stitching of drone images using unsupervised deep learning
- بررسی کاربردهایی از منطق فازی در حل مسائل مهندسی عمران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.