تعیین میزان اثر آنتی باکتریال اسانس گیاه ریحان در چین سوم بر روی باکتری استافیلوکوس اورئوس
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش ملی گیاهان دارویی،طب سنتی و کشاورزی ارگانیک
- کد COI اختصاصی: HBHEAITH01_254
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 773
نویسندگان
کارشناس تولید و بهره برداری گیاهان دارویی و معطر
چکیده
بیش از 45 سال است که از مصرف آنتی بیوتیک ها برای کنترل و درمان بیماریهای عفونی می گذرد اما استفاده بی رویه نادرست و مداوم منجر به مقاوم شدن به سویه های بیماریزای باکتریایی شده که درمان بیماری ها در انسان و دام را با مشکلاتی چند مواجه کرده است. لذا این عمل که باعث گسترش مقاومت دارویی در بین باکتری ها است سبب می شود تا توجه بیشتری به یافتن روش های پیگیی از بروز مقاومت و نیز یافتن داروهای مناسب با اثرات سمی و عوارض جانبی کمتر معطوف گردد و برای این منظور گیاهان دارویی مورد توجه خاص قرار دارند. طی انجام ا ین پروژه تحقیقی، ا سانس چین سوم گیاه ریحان در آزمایشگاه مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی به روش استخراج اسانس از دستگاه کلونجر تهیه شده (یک و نیم میلی گرم اسانس از 50 گرم پودر اندامهای هوایی گیاه ریحان) و در 4 تیمار بر حسب میکرو به دیسکهایی جهت اعمال در د اخل محیط کشت به مقادیر 25 میکرو 50 میکرو 100 میکرو 200 میکرو آغشته گردیده و در محیط های کشت باکتری استافیلوکوس اورئوس به تکرار 3 در هر تیمار از واحد مشخص اعمال کردیم واحد کنترل به صورت دیسک تترا سایکلین در نظر گرفته شد که قطر هاله ممانعت از رشد آن 23/7 میلی متر بود که نتایج قابل توجهی در یک طرح کاملاً تصادفی در رابطه با تعیین میزان اثر آنتی باکتریال اسانس گیاه ریحان در چین سوم بدست آمد. بدین صورت که تیمار A (25 میکرو) کمترین میزان قطر هاله ممانعت از رشد و تیمار D (200 میکرو) بیشترین میزان قطر هاله ممانعت از رشد را نشان داد.کلیدواژه ها
اسانس، ریحان، استافیلوکوس اورئوس، هاله ممانعت، آنتی باکتریال، مهارکنندگیمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.