بازار تاریخی ارومیه و نقش آن در توسعه گردشگری شهر
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پایدار
- کد COI اختصاصی: TGES02_101
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2274
نویسندگان
هیات علمی دانشگاه ارومیه
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ارومیه
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد جلفا
چکیده
شهرارومیه ازجمله شهرهای مهم و تاریخی ایران درشمال غرب کشورواقع شده و دارای جاذبه های تاریخی و فرهنگی فراوان می باشد که ازدیرباز مرکزتمدنهای غنی مانند اورارتوها مانناها و... بوده است که باتوجه بیشتر میتوان زمینه توسعه گردشگری را درآن مهیا کرد ازجمله اماکن تاریخی ارومیه میتوان به مجموعه بازار قدیمی و سنتی آن اشاره کرد هدف این پژوهش توجه به بازار کهن ارومیه بررسی مشکلات موجود آ« و ارایه راه حلهایی برای برطرف نمودن این مشکلات درجهت توسعه گردشگری بازار و جذب بیشتر گردشگران داخلی و خارجی می باشد به همین منظور پرسشنامه هایی میان بازاریان مراجعه کنندگان بومی به بازار وگردشگران توزیع شد نتایج به دست آمده ازاستخراج داده ها حاکی ازتعدادبسیاراندک گردشگران بازدید کننده ازبازار وعملکرد ضعیف بازار درجذب گردشگر به دلیل مشکلاتی چون وضعیت ترافیکدرخیابانهای منتهی به بازار کمبود پارکینگ و میزان دسترسی به آن نداشتن تابلو راهنما بی توجهی به حفظ و نگهداری ابنیه کیفیت پایین اطلاع رسانی و اگاهی دهی وجود مراکز پذیرایی سنتی جهت گردشگران دربازار و... می باشد به نظر می رسد بارفع چنین مشکلاتی وباتوجه به پیشنهاداتی که درخاتمه آمده است میتوان نقش بازار را به عنوان یک فضای عمومی جاذب گردشگردوباره به آن بازگرداندکلیدواژه ها
گردشگری ، توسعه گردشگری ، بازار سنتی ، شهرارومیهمقالات مرتبط جدید
- الگوهای معماری بومی در اقلیم گرم و خشک و سرد
- معیارهای طراحی مسکن همساز با اقلیم نواحی کوهستانی
- بررسی سیستماتیک عملکرد بانک های سبز در کاهش اثرات زیست محیطی: تحلیل و ارزیابی روش ها و نتایج
- بررسی انواع جلبک های ضد باکتری و عملکرد ویژه آن ها در حفظ پایدار محیط زیست
- تحلیل فضایی ریزگردها و اثرات جغرافیایی آن در منطقه بمپور
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.