بررسی اثرات اجتماعی فرهنگی و اقتصادی اکوتوریسم در شهر زیراب
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پایدار
- کد COI اختصاصی: TGES02_100
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 750
نویسندگان
کارشناسی ارشد جامعه شناسی
چکیده
اکوتوریسم کوتاه شده ecological tourism است که در ادبیات فارسی طبیعتگردی نام گرفته است و گرایشی تازه در صنعت جهانگردی است. چشماندازها، مناظر زیبای طبیعت از کانونها و جاذبههای توریستپذیر این نوع از جهانگردی است. بنابراین اهمیت دادن به نقش آن در حفاظت از محیط زیست برای دستیابی به توسعه پایدار ضروری است. تحقیق حاضر در پی بررسی تاثر اکوتوریسم در شهر زیراب باتوجه به نظر ساکنان این شهر بوده و از نوع توصیفی- تحلیلی با ترکیبی از روش تحقی ق کتابخان های و میدانی میباشد. جمعیت تحقیق را کلیه ساکنان 15 سال به بالای شهر زیراب در سال 1393 تشکیل دادهاند که با استفاده از روش نمونه گیری طبقه ای 350 نفر از آنها انتخاب شدند. داده ها با استفاده از ابزار پرسشنامه جمع آوری شده و تجزیه و تحلیل داده ها نیز با استفاده از نرم افزار spss انجام گرفته است. جهت بررسی فرضیههای تحقیق از آزمون تی استفاده شده و نتایج تحقیق بدین شرح میباشد: براساس نتایج تحقیق اکوتوریسم 9/26 درصد دارای تاثیر اجتماعی زیاد، 40 درصد تاثیر فرهنگی زیاد و 9/36 درصد تاثیر اقتصادی زیاد بوده است. درواقع فرضیه های تحقیق مبنی براینکه اکوتوریسم دارای تاثیر اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی میباشد، تایید گردیده استکلیدواژه ها
توریسم ، اکوتوریسم ، تاثیراقتصادی ، تاثیراجتماعی ، تاثیرفرهنگیمقالات مرتبط جدید
- الگوهای معماری بومی در اقلیم گرم و خشک و سرد
- معیارهای طراحی مسکن همساز با اقلیم نواحی کوهستانی
- بررسی سیستماتیک عملکرد بانک های سبز در کاهش اثرات زیست محیطی: تحلیل و ارزیابی روش ها و نتایج
- بررسی انواع جلبک های ضد باکتری و عملکرد ویژه آن ها در حفظ پایدار محیط زیست
- تحلیل فضایی ریزگردها و اثرات جغرافیایی آن در منطقه بمپور
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.