بررسی طرح پیاده راه تندرستی شهرستان دماوند
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پایدار
- کد COI اختصاصی: TGES02_047
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1095
نویسندگان
عضو هیات علمی گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند
دانشجوی دکترا جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان
دانش آموخته کارشناسی ارشد جامعه شناسی دانشگاه آزاد اسلامی ولحد رودهن
چکیده
پیاده روی از پایدارترین روشهای حمل و نقل بوده و ضمن برآورده سازی کیفیاتی چون سرزندگی، تنوع و انعطاف پذیری شهری، از جنبه های مختلف کالبدی، اجتماعی، زیست محیطی، فرهنگی و اقتصادی تحقق توسعه پایدار را ممکن می سازد. شهرستان دماوند دارای قدمت دیرینه سکونت و از لحاظ طبیعی دارای هوای پاکیزه، طبیعت زیبا، درختان فراوان و رودخانه های گسترده می باشد. با توجه به این نکته که در اغلب شهرهای ایران پیاده راه برای نقاط داخل شهری و جهت حفظ هویت تاریخی شهر بوده است. در شهرستان دماوند با توجه به قابلیتهای طبیعی که از آن برخوردار است پیاده راه در جهت حفظ طبیعت و محیط زیست منطقه طراحی شده است. مسیر پیشنهادی از دالان بهشت تا چشمه اعلا واقع در شهرستان دماوند می باشد. این مقاله به دنبال حفظ محیط زیست شهرستان دماوند در غالب اجرای طرح پیاده راه تندرستی می باشد. برای جمع آوری مطالب از روش کتابخانه ای و میدانی بهره برده شده است. تحقیق از نوع توصیفی تحلیل می باشد. در نتیجه گیری به ارائه پیشنهاداتی با توجه به موقعیت محدوده پرداخته شده است. مسیر با توجه به قابلیتهای طبیعی که از آن برخوردار است به صورت چندمنظوره تعریف شده است، به گونه ای که تمامی افراد بتوانند از ورزشهای متفاوت (پیاده روی، دوچرخه سواری و کوهنوردی) در مسیرهای مختلف بهره ببرند و در طی مسیر از گیاهان منطقه دماوند و موزه مردم شناسی در این مسیر بهره ببرندکلیدواژه ها
دماوند ، پیاده راه تندرستی ، گردشگری ، توسعه پایدار ، محیط زیستمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.