تاثیر تغییرات مدول الاستیسیته بتن بر نتایج تحلیل اجزای محدودفونداسیون ID Fan کارخانه سیمان
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: سومین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی صنعت سیمان، انرژی و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CIEE03_035
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1149
نویسندگان
دانشکده فنی و مهندسی گروه عمران
دانشکده فنی و مهندسی گروه عمران
قائم مقام مدیر عامل شرکت سیمان لار سبزوار
مدیر کاخانه سیمان لار سبزوار
چکیده
کارخانه سیمان موتورهای دواری هستند که با ایجاد مکش، مواد تولید شده در چرخه تولید سیمان را منتقلمی کنند. این موتورها با توجه به اندازه و فرکانس خود بارهای استاتیکی و دینامیکی به سازه فونداسیون خود واردمی نمایند. ماهیت دینامیکی بارهای وارده بر فونداسیون این سازه ها مستلزم توجه بیشتر در تحلیل و طراحی سازه وخصوصا توجه به ویژگیهای بتن می باشد. در این پژوهش با توجه به اهمیت موضوع، ابتدا مدل اجزای محدود سازه هایفونداسیون موجود بوسیله نرم افزار آباکوس بررسی و نحوه بارگذاری آن مشخص می گردد، سپس با استفاده از مدلچهار نوع بتن با مدول الاستیسیته مختلف نتایج تحلیل از قبیل تغییر شکل و تنشها در نقاط بحرانی این سازه مشخص ومقایسه می شود. نتایج نشان می دهد که نقاط بحرانی سازه در محل حفره هایی اتفاق می افتد که برای نصب اتصالاتدستگاه ID Fan با ملاحظات اجرایی تعبیه شده است، مقادیر بالای تنش و تغییر مکان در این محلها باعث شکستسازه می گردد. با تغییر در نوع بتن و افزایش مدول الاستیسیته آن، این تغییر مکانها کاهش می یابد لذا می توان بااستفاده از بتن های با مقاومت و مدول الاستیسیته بالاتر طراحی بهینه ای برای سازه این فونداسیون ارائه کرد.کلیدواژه ها
مدول الاستیسیته فونداسیون بتنی – - ID Fan بارگذاری مدلسازی - -مقالات مرتبط جدید
- مدیریت پسماندهای پتروشیمی در ایران
- جایگاه معماری سبز در چشم انداز شهرهای تاب آور
- کاربرد برنامه ریزی همکارانه در سوانح طبیعی (مطالعه موردی امداد و نجات وشبکه های دسترسی شهری در زمان وقوع زلزله)
- وضعیت کیفی هوای کلان شهر تهران بر اساس شاخص AQI طی سال های ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۲
- مانور ابزاری مناسب برای فرآیند یادگیری و پاسخی موثرجهت کاهش خسارات ناشی از شرایط اضطراری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.