تأثیر شخصیت برند بر سه متغیر ارتباطی (اعتماد، پیوستگی و تعهد به برند) (مطالعه موردی: برند کاله در شهرستان اراک)

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی حسابداری،اقتصاد و مدیریت مالی
  • کد COI اختصاصی: AEFMC01_172
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1688
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیدرضا مرادی

مربی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

علی پولادی

مربی،عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بندرکنگان

علی اکبر میرزایی

مربی ، دانشگاه آزاد اسلامی بندر دیر بوشهر

عیسی شهنیایی

مدرس دانشگاه پیام نور کنگان

چکیده

امروزه ارزش آفرینی برای سهامداران شرکت ها، مهمترین مشغله فکری مدیران است. صحنه رقابت های امروزی بیشتربه میدان نبرد شباهت دارد تا به صحنه عرضه و تقاضا. یکی از مهمترین ابزارهای هر سازمانی برای پیروزی و بقای دراین میدان نبرد، برند 5 و ارزش برندهای آنهاست. هر چه ارزش برند در ذهن مصرف کنندگان بیشتر باشد، شرکت می -تواند به خاطر آن، منافع(مالی ) بیشتری از مصرف کنندگان کسب کند.به همین دلیل داشتن یک برند قوی در بازار، بههدف بسیاری از سازمان ها تبدیل شده است و شرکت ها سرمایه گذاریهای هنگفتی برای داشتن یک برند قوی دربازار می کنند. از جمله مزایای دست یابی به یک برند قوی میتوان به کاهش آسیب پذیری در محیط رقابتی بازار، داشتن حاشیه ی سود بالاتر، افزایش سهم بازار و افزایش فرصت های برند در بازار، اشاره کرد(دلگادو وهمکاران، 2005، 188). برندی که دارای ارزش بالایی در نزد مصرف کنندگانش باشد از موقعیت خوبی در بازار برخوردار است و می توان آن را به عنوان یک برند قوی قلمداد کرد (دلگادو 2004، 574). طبق آماری که هر ساله وبسایت اینتربرند اعلام میکند، برند کوکاکولا در سال 2011 با 2% افزایش در ارزش برند نسبت به سال 2010 ، همچنان در صدر 100 برند برتر جهان با ارزشی معادل با 71/861 میلیارد دلار قرار دارد. پس از برند کوکاکولا، برندهای آی.بی.ام با 69/905 و مایکروسافت 59/087 میلیارد دلار ارزش، به ترتیب در مکان های دوم و سوم این رتبه بندی قرار دارند. میزان ارزش مالی که برند کوکاکولا برای آن فراهم کرده است، نشان میدهد که داشتن یک برند قوی و ارزشمند در بازار که بتواند ارتباط ذهنی، عاطفی و عملی خوبی با مصرف کنندگان ایجاد کند، تا چه میزان میتواند برای شرکت وسهامدارانش، ارزش آفرینی کند.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.