بررسی عملی وضعیت هارمونیک های جریان ایجاد شده توسط لامپ های کم مصرف در هنگام استفاده همزمان با سایر وسایل برقی خانگی
- سال انتشار: 1382
- محل انتشار: هجدهمین کنفرانس بین المللی برق
- کد COI اختصاصی: PSC18_164
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2469
نویسندگان
شرکت مهندسین مشاور روشنایی نورگستر ایران
شرکت مهندسین مشاور روشنایی نورگستر ایران
شرکت مهندسین مشاور روشنایی نورگستر ایران
چکیده
استفاده از لامپ های کم مصرف به عنوان یکی از روش های صرفه جویی در مصرف انرژی الکتریکی در بخش روشنایی و به عنوان عامل مؤثری در جهت کاهش پیک بار همواره مورد نظر بوده است . در کنار امر گسترش استفاده از لامپ های کم مصرف توجه به آثار و پیامدهای احتمالی این مصرف کننده غیرخطی و هارمونیک زا و البته با توان مصرفی بسیار پایین ضروری به نظر می رسد . پس از اندازه گیری های متعدد روی انواع مصرف کننده های خطی و غیر خطی در شبکه های توزیع و تعمیم آن روی استفاده همزمان چند مصرف کننده به جهت دریافت نتایج تأثیر همزمانی، اندازه گیری در منازل مسکونی انجام شد که نتایج اندازه گیری ها به شرح ذیل است : الف ) لامپ کم مصرف، کامپیوتر و تلویزیون به تنهایی اعوجاج زیادی را در شکل موج جریان ایجاد می کند اما هنگامی که به همراه یک مصرف کننده خطی نظیر لامپ معمولی یا وسایل برقی معمول در خانه ها استفاده می شود تأثیر جریان هارمونیکی لامپ های کم مصرف به دلیل بزرگی مصارف خطی کاهش می یابد . ب ) در منازل مسکونی با جایگزینی تقریباً %60 از لامپ های رشته ای فعال 1 با لامپ های کم مصرف الکترونیکی بدون فیلتر، THD جریان افزایش چندانی نخواهد داشت و در محدوده قابل قبول خواهد بود، همچنین این جایگزینی تأثیر نامطلوبی بر ضریب توان نداردکلیدواژه ها
هارمونیک، لامپ کم مصرفمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسه ای معیارهای ارزیابی نظریه ذهن: پل زدن بین شناخت انسانی و مصنوعی
- تولید محتوا با قدرت هوش مصنوعی: تحول بازاریابی دیجیتال
- دوخت تصاویر تهیه شده توسط پهپاد با استفاده از یادگیری عمیق بدون نظارت
- Stitching of drone images using unsupervised deep learning
- بررسی کاربردهایی از منطق فازی در حل مسائل مهندسی عمران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.