بهرهگیری از مصالح نوین قابل بازیافت در صنعت ساختمان منطبق با اصول معماری زمینهگرا مطالعه موردی: استان مازندران

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی روشهای نوین طراحی و ساخت در معماری زمینه گرا
  • کد COI اختصاصی: EETCC01_169
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1318
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ماریا خلیلی

مهران فرصت

چکیده

زمینهگرایی دیدگاهی است که به ویژگیهای خاص یک مکان و بکارگیری آن در طراحی معاصر توجه دارد. یکی از عناصر موجود در زمینه جنس مصالح وترکیببندی مصالح است. در واقع ساختمان های موجود نمایانگر تکنولوژی عصر خود بوده و معمار باید با بهرهگیری از دستاوردهای نوین در مورد مصالح قابل بازیافت و بومی نسبت به ایجاد زیبایی بصری منطبق با بافت شهری و تعامل با زمینه اقدام نماید. بازیافت مصالح و تلاش در جهت استفاده هر چه بیشتر از مصالح طبیعی و بومی به ما در زمینهگرایی و ایجاد طراحی پایدار کمک میکند. این پژوهش با استفاده از روش کتابخانهای و بررسی برخی نمونههای موجود در استان مازندران به تعیین رابطه بین مصالح نوین قابل بازیافت و معماری زمینهگرا می پردازد. با توجه به شرایط رطوبت و بارندگی در این استان میتوان مصالح قابل بازیافت پانلهای سیمانی، ایستادرز فالزیپ، ارگانو سیلیکون، زایکوسیل و همپکریت را در معماری ساختمانها پیشنهاد داد.

کلیدواژه ها

زمینهگرایی، مصالح قابل بازیافت، صنعت ساختمان، معماری پایدار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.