بررسی اثرات آلودگی شیمیایی دریاها (آلودگی رادیواکتیو)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
- کد COI اختصاصی: NCPDA01_2425
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 975
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان،باشگاه پژوهشگران جوان،اهواز،ایران
کارشناس مهندسی آب وخاک، دانشگاه پیام نور واحد خرمشهر
چکیده
درقرون اخیرهمگام با صنعتی شدن جوامع وپیشرفتهای سریع علوم،بشر به مواد هسته ای دست یافت،به طوری که از آندر زمینه های مختلف صنعت،کشاورزی،تحقیقات پزشکی،انرژی،نظامی و... استفاده می نماید.با کشف و استفاده از موادهسته ای،نوع دیگری از آلودگی های محیط زیست نیز پا به عرصه گذاشت به طوری که این مواد از طریقاستخراج،آزمایشهای هسته ای و یا هنگام کار با این مواد و یا دفع نامناسب پسماندهای حاصل،وارد محیط زیست گردیده ومحیط زیست را آلوده می کند.این مواد با ورود به خاک،آب های سطحی و زیر زمینی وارد گیاهان که اولین زنجیره غذاییهستند می شوند و به وسیله آنها سایر جانوران و در نهایت انسان به رادیواکتیو آلوده شده و اثرات زیست محیطی خطرناکیظاهر خواهند شد.مواد رادیو اکتیو سبب بروز تغییرات شیمیایی در مولکول ها و در نتیجه پیدایش اختلالات یاخته ای دربدن انسان می گردد که این اختلالات انواع اثرات مضر کوتاه مدت و دراز مدت را در موجودات زنده ظاهر می سازد. بعضیاز این اثرات عبارتند از: اختلالات خونی،آب مروارید،انواع سرطان،قرارگیری در معرض تابش پر انرژی می تواند آسیب هایژنتیکی نیز به دنبال داشته باشد.هدف از این تحقیق،معرفی منابع تولید و مصرف مواد رادیواکتیو و بررسی اثرات زیستمحیطی این مواد،راه کارهای مقابله با آنها،پیشنهاداتی به منظور کاهش اثرات بیولوژیکی این مواد می باشد.کلیدواژه ها
اثرات، آلودگی، رادیواکتیوه، دریامقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.