انتقال داده در خطوط ولتاژ بالای HVDCو HVAC با روش انتقال زمانی
- سال انتشار: 1382
- محل انتشار: هجدهمین کنفرانس بین المللی برق
- کد COI اختصاصی: PSC18_043
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2760
نویسندگان
دانشیار دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت
کارشناس ارشدمخابرات صنایع مخابرات ایران
چکیده
تمایل روز افزون به استفاده از سرویسهای مخابراتی مانند مخابرات شخصی، اتوماسیون خانگی، اینترنت و سایر نیازها ایجاد کانالهای مخابراتی جدیدی را لازم دارد . یکی از کانالهای مخابراتی که در تمام نقاط قابل دسترسی می باشد، خط قدرت می باشد . اما بدلیل عوامل محدود کننده ای مانند نویز، تضعیف و امپدانسهای زمانی و کرونای موجود در این خط،راهکارهایی جهت تضمین امنیت داده ها را ضروری می سازد . بدین منظور روشهای تشخیص و تصحیح خطا جهت امنیت داده های ارسالی در خط استفاده می شود . البته جهت انتقال اطلاعات حفاظتی و کنترلی شبکه برق نیز بدلیل در دسترس بودن خط قدرت در تمام نقاط از حامل روی خط قدرت استفاده می شود . بدلیل شیفت فازی ناشی از استابها، و تغییرات غیر خطی دامنه ناشی از تضعیف، نویز و اعوجاج، از مدولاسیونهای فازی با پوش ثابت جهت ارسال داده استفاده می شود . مدولاسیون FSK بدلیل عملکرد مناسب، سادگی اجرا و هزینه مناسب پیاده سازی مورد استفاده قرار می گیرد . بدلیل طبیعت ضربه ای این کانال می توان با استفاده از کدهای ترکیبی و لایه گذاری همراه با افزایش EB/N0 داده مخابراتی را ارسال کرد، اما با توجه به مشخص بودن توزیع این نویز، می توان با ارسال داده در 80 درصد اوقات ( فاصله زمانیی که نویز ضربه ای وجود ندارد ) با استفاده از کدینگ مناسب در سیگنال به نویز قابل قبول با احتمال خطای کمتر از 10 -5 ، داده مخابراتی را ارسال کرد ( انتقال زمانی ). هزینه اجرای این روش پیچیدگی بیشتر، تخمین برست و از دست رفتن حداقل 20 درصد پهنای باند می باشدکلیدواژه ها
کدینگ، مدولاسیون، نویز ضربه ای، HVDCمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.