طراحی و ساخت جمع کنندة توان کنتورهای دیجیتال با پالس خروجی، جهت مشترکین بزرگ

  • سال انتشار: 1382
  • محل انتشار: هجدهمین کنفرانس بین المللی برق
  • کد COI اختصاصی: PSC18_042
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3669
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شاهین مجتبایی طباطبایی

شرکت تعمیر و نگهداری تاسیسات انتقال نیرو برق خراسان

سیدعلی رزاقی

شرکت تعمیر و نگهداری تاسیسات انتقال نیرو برق خراسان

چکیده

با توجه به حساسیت و نیاز به دقت در اندازه گیریهای مصرف مشترکین بزرگ و با توجه به اینکه اغلب این مشترکین از چندین خط مختلف انتقال نیرو تغذیه می شوند، ضروری به نظر می رسد جهت ارائه برداشتی دقیق و مناسب از مصرف کلی این مشترکین سیستمی طراحی شود تا ضمن ثبت و ذخیره سازی مصرف هر یک از ورودی ها، بتوان با جمع کردن مقادیر ثبت شده، شمای کلی مصرف مشترک را در مدت مشخص تعیین کرد . تنها در این صورت است که میتوان محاسبات مربوط به مصرف در ناحیه دیمند (Demand) را بطور صحیح و دقیق انجام داد . زیرا در غیر اینصورت نمی توان بر اساس اطلاعات ماگزیمم دیمند هر خط به طور جداگانه، تحلیلی دقیق از ماگزیمم دیمند مصرف کلی به دست آورد . از این رو سیستمی طراحی کردیم تا علاوه بر مونیتورینگ کامل مصرف های مشترک مورد نظر، بتواند مصرف کلی آن را نیز به صورت نمودار و همینطور اطلاعاتی عددی در اختیار قرار دهد . کلیه ورودی این سیستم از مادر بورد صنعتی جهت جمع آوری اطلاعات مورد نیاز از کنتورها استفاده می کند . نرم افزارموردنیازبه زبان برنامه نویسی Visual C++ نوشته شده که شامل یک نرم افزار برداشت اطلاعات می باشد که تحت سیستم عامل DOS عمل می کند . اجرا می شود و نرم افزار دوم مربوط به نمایش اطلاعات برداشت شده است که تحت سیستم عامل Windows عمل میکند. این سیستم جهت برداشت از کنتورهای Schlumberger مدل A12 E طراحی شده است و از پالس های خروجی این کنتور جهت تعیین میزان بار استفاده می کند . اما با اعمال کمی تغییرات، قابل استفاده برای کلیة کنتورهای دیجیتال با پالس خروجی می باشد

کلیدواژه ها

دیماند، حداکثر دیماند، جمع کننده توان، کنتور دیجیتال پالسOpen Collector، زبان برنامه نویسی Visual C++

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.