توسعه پروژه فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی و مدیریت آن با روش های پرت (PERT) و سی پی ام (CPM)

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
  • کد COI اختصاصی: NCPDA01_1647
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 895
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهروز حسن پور

استادیار اقتصاد کشاورزی و عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد-

سعید هدایتی نیا

دانش آموخته کارشناسی ارشد توسعه روستایی، دانشگاه یاسوج

چکیده

امروزه توسعه قابلیتهای فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT)، موجب گسترش کاربردهای آن در حوزه های گوناگون اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی شده است. از طرفی این امر باعث شده است تا به ICT نه تنها به عنوان یک ابزار تسهیل کننده بلکه به عنوان یک توانمند ساز در راستای دست یابی به اهداف، نگاه شود. حوزه روستایی از جمله حوزه هایی است که طی سالهای اخیر برای توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور مورد توجه قرار گرفته است.بدون تردید، با توجه به تأثیر مستقیمی که فناوری اطلاعات در زمینه کاهش هزینهها، افزایش سطح رفاه عمومی، رشداقتصادی و افزایش اشتغال دارد اهمیت توسعه و گسترش آن در روستاها بر هیچکس پوشیده نیست. هدف این مقاله مدیریت پروژه ساخت یک واحد دفتر فنآوری اطلاعات و ارتباطات روستایی با به کارگیری روشهای پرت (PERT) و سی پی ام (CPM) در شهرستان بویراحمد میباشد. اطلاعات هزینهها و زمان مربوط به ساخت یک دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی با مصاحبه حضوری با اعضای هیئت مدیره مخابرات استان کهگیلویه و بویراحمد بدست آمد. نتایج نشان میدهد مسیر A-B-C-D-E-F-H-I-G-K-L (شامل فعالیتهای مهم موافقت اصولی برای ایجاد دفتر، تهیه و خریداری زمین، محوطه سازی، تهیه مصالح ساختمانی، تهیه کارگر، تهیه و نصب کنتور برق، نصب و راه اندازی سیستم ها، تهیهتجهیزات برای اتصال به اینترنت، تهیه سیستم های کامپیوتری، تأمین نیرو و بهره برداری) به عنوان مسیر بحرانی مشخصشد که فرجه ی تمامی فعالیت های آن صفر است. شرح دقیقتر یافته ها در متن مقاله آمده است.

کلیدواژه ها

فناوری اطلاعات و ارتباطات، فن ارزیابی و مرور برنامه، کهگیلویه و بویراحمد، مسیر بحرانی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.