CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

رتبه بندی معیارهای سنجش عملکرد و استراتژی های شرکت پست با استفاده ازرویکردکارت امتیازی متوازن و روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (مورد مطالعه :دفاتر پست شهر شیراز)

عنوان مقاله: رتبه بندی معیارهای سنجش عملکرد و استراتژی های شرکت پست با استفاده ازرویکردکارت امتیازی متوازن و روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (مورد مطالعه :دفاتر پست شهر شیراز)
شناسه ملی مقاله: IESM02_058
منتشر شده در دومین همایش ملی مهندسی صنایع و مدیریت پایدار در سال 1393
مشخصات نویسندگان مقاله:

علی محمدی - گروه مدیریت ، دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اجتماعی، دانشگاه شیراز، شیراز
مهرداد کیانی - گروه مدیریت ، دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اجتماعی، دانشگاه شیراز، شیراز
محمود امینی - گروه مدیریت ، دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اجتماعی، دانشگاه شیراز، شیراز

خلاصه مقاله:
کارت امتیازی متوازن نمایی کلی از عملکرد سازمان ها را به نشان می دهد . این مدل معیارهای مالی را با دیگر شاخص های کلیدی عملکرد مانند نگاه مشتریان به سازمان ، فرآیندهای داخلی کسب وکار، رشد، یادگیری و نوآوری سازمانی تلفیق و یکپارچه می کند. امروزه برنامه ریزی استراتژیک برای فعالیت های کسب و کار یک سازمان بسیار حیاتی است. در این مقاله با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی 2و بر مبنای کارت امتیازی متوازن به اولویت بندی معیارهای سنجش عملکرد و استراتژی ها پرداخته شده است. در این پژوهش، استراتژی ها و اهداف مرتبط را از چهار منظر کارت امتیازی متوازن و همچنین انتخاب و یا طراحی مناسبترین و مفیدترین شاخص های کارت امتیازی متوازن در دفاتر پستی نشان داده می شود. جامعه آماری پژوهش حاضر، 29 نفر از مدیران دفاتر پستی شهر شیراز می باشد. این پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از نظر نحوه گردآوری داده ها توصیقی پیمایشی می باشدو ابزار مورد تحلیل آن نرم افزارهای EXCEL و SUPER و DECISION می باشد. نتایج نشان می دهد که معیار های مالی و مشتری دارای اهمیت بیشتری هستند و افزایش بهره وری ، افزایش درآمد و ترافیک، مدیریت هزینه و تحویل بموقع، به ترتیب برای اجرای استراتژی ها در اولویت هستند.

کلمات کلیدی:
کارت امتیازی متوازن؛ ارزیابی عملکرد؛ فرآیند تحلیل سلسله مراتبی؛ دفاتر پستی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/322190/