بررسی تاثیر میانقابهای بنایی بر عملکرد لرزهای قابهای فولادی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس دانشجویان عمران سراسر کشور
- کد COI اختصاصی: CESC15_469
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 720
نویسندگان
استادیار، گروه مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینیشهر،
استادیار، گروه مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد،
کارشناس ارشد سازه، دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد،
چکیده
آیین نامه 2800 ایران برای در نظر گرفتن اثر میانقاب های بنایی با کاهش 12 درصدی پریود سازه در حقیقت به طور غیر مستقیم سختی سازه را بیشتر از حالت اولیه در نظر میگیرد. از این رو در این رساله با استفاده از نرم افزارSeismoStruct V6.5 اقدام به مدلسازی سه نوع قاب ساختمانی فولادی از قبیل قاب ساختمانی با میانقاب بنایی همراه با مدلسازی میانقاب بنایی به روش تک دستکی دستورالعمل بهسازی لرزهای ایران،قاب ساختمانی با میانقاب بنایی بدون مدلسازی میانقاب بنایی همراه با کاهش 20 درصدی پریود تجربی سازه و قاب ساختمانی با میانقاب بنایی بدون مدلسازی میانقاب بنایی همراه با سخت تر کردن اعضا سازه ای به گونه ای که پریود تحلیلی آن برابر با 20 درصد پریود اولیه باشد شده است. سپس برخی پارامترهای لرزهای قابهای مذکور با استفاده از تحلیل استاتیکی غیر خطی پوش آور در قابهای تک دهانه دو، سه، چهار و پنج طبقهمورد بررسی قرار خواهند گرفت. با توجه به نتایج بدست آمده کاهش 20 درصدی پریود تجربی سازه به جای درنظر گرفتن اثر میانقاب بنایی در تمام قاب های تک دهانه دو، سه، چهار و پنج طبقه به صورت محافظه کارانه عمل می کند ولی اقدام به کاهش 20 درصدی پریود تحلیلی سازه به جای در نظر گرفتن اثر میانقاب بنایی در قاب های دو، سه و چهار طبقه به صورت محافظه کارانه عمل کرده ولی برای قاب پنج طبقه در جهت اطمینان عمل نمی کند.کلیدواژه ها
میانقاب بنایی، روش تک دستکی، آنالیز غیرخطی استاتیکی پوش آور، پریود سازه، آیین نامه 2800مقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.