بررسی مکانیزم خرابی اتصال صفحه ستون

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس دانشجویان عمران سراسر کشور
  • کد COI اختصاصی: CESC15_428
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1012
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هومن برجویی روشن پور

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تیران

میلاد سفاری

دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان

احمدعلی زارع مهرجردی

هیات علمی مرکز آموزش عالی ملاصدرا یزد، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

حبیب الله پورنمایان نجف آبادی

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تیران

چکیده

مطالعات پارامتریک با هدف بررسی مکانیزم خرابی اتصالات پای ستون متداول در ایران، تحت اثر اندرکنش لنگر خمشی و برش انجام شده است. برای شبیه سازی از نرم افزار اجزاء محدود ABAQUS استفاده و هر دو رفتار غیرخطی مصالح و غیرخطی هندسی مد نظر قرار میگیرد. بر اساس نتایج بدست آمده، به منظور افزایش سختی جانبی، افزایش ضخامت نبشی به جای افزایش ضخامت کفستون، راهکار مناسب خواهدبود. دلیل این امر را میتوان کنترل بلندشدگی ستون در محل اتصال نبشی به ستون و کفستون دانست. همچنین در محدوده الاستیک، رفتار جانبی سازه، اکثراً با رفتار نبشی اتصال کنترل میگردد. این درحالی است که رفتار غیرالاستیک سازه با اندرکنش نبشی و صفحه ستون کنترل خواهد شد. مطابق بررسیهای انجام شده، به منظور بررسی دقیق رفتار اتصال، توصیه میشود که میزان نقص جوش گوشه در نحوه اتصالنبشی به صفحه ستون و ستون در مدلاجزا محدود وارد گردد

کلیدواژه ها

صفحه ستون، مکانیزم خرابی، مدلاجزاءمحدود، اتصالات فولادی، سختی سازه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.