ارزیابی رفتار لرزه ای سیستم های جداگر پایه پاندولی اصطکاکی در سازه های بتن آرمه نامنظم

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس دانشجویان عمران سراسر کشور
  • کد COI اختصاصی: CESC15_403
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 940
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیروان رسول پور

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه – دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آذربایجان شرقی

سیدآرش موسوی قاسمی

استادیار گروه مهندسی عمران - دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آذربایجان شرقی

چکیده

روش های طراحی و فناوری های اجرای ساختمان های مقاوم در برابر زلزله در سال های اخیر پیشرفت های چشمگیری داشته است. جداسازی لرزه ای سازه ها یکی از این روش هاست که با توجه به قدمت آن و تجربیات موجود در دنیا در بسیاری از موارد عملکرد مناسبی را در برابر خطرات لرزه ای وقوع یافته نشان داده و از این رو مورد اقبال مهندسان و سازندگان ساختمان ها واقع شده است. درکشور ما نیز با توجه به توسعه روز افزون و روند رو به رشد ساخت و ساز از یک سو و لرزه خیزی زیاد آن و خسارات قابل توجهی از این موضوع مترتب می گردد از سوی دیگر به کار گیری این فناوری مورد توجه قرار گرفته است در این مقاله سازه های بتن آرمه نامنظم هندسی 4 و 6 و 15 طبقه جداسازی شده با دوره تناوب های 1/5 و 2 و 2/5 و 3 ثانیه با ضریب اصطکاک (فرمول در متن اصلی مقاله) تحت اثر طیف زلزله خاک نوع 3 آیین نامه 2800 طراحی شده و ارزیابی رفتار لرزه ای سازه ها با استفاده از تحلیل فزاینده خطی در نرم افزار 2000SAP بدست آمده و پاسخ لرزه ای سازه ها در نقاط عملکردی در مقایسه با سازه بتن آرمه نامنظم هندسی با پایه ثابت مورد بررسی قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

جداسازی لرزه ای ، سیستم جداگرپایه پاندولی اصطکاکیFPSتحلیل استاتیکی غیر خطی ، ارزیابی رفتار لرزه ای

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.