تاثیر پوزولان طبیعی به همراه نانوسیلیس در خواص ملاتهای سیمانی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس دانشجویان عمران سراسر کشور
- کد COI اختصاصی: CESC15_295
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 938
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی عمران، گرایش سازه، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص)، موسسه امین
استادیار گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی، دانشگاه ارومیه
چکیده
امروزه استفاده از مواد پوزولانی به عنوان جایگزین بخشی از سیمان مصرفی و به منظور ارتقای خواص دوامی و ریزساختاری مصالح پایه سیمانی و صرفه جویی در هزینهها امری رایج میباشد. بکارگیری پوزولان طبیعی در جهت کاهش مقدار مصرف سیمان، گامی مطمئن به سوی توسعه پایدار صنعت بتن و ساخت و ساز کشور میباشد. معمولا استفاده از پوزولانهای طبیعی به جای بخشی از سیمان مصرفی منجر به افت مقاومت فشاری بتن میشود. با پیشرفت روزافزون نانوفناوری، اخیرا کاربرد این فناوری جدید در صنعت بتن توجه بسیاری از محققین را به خود جلب نموده است با بررسیهای انجام شده روی تاثیر نانوسیلیس بر بتن مشخص شده است که ذرات نانوسیلیس با یک فرایند فیزیکی- شیمیایی بتن را متراکم ساخته و در مقاومت بتن تاثیر مطلوبی می گذارد. از اهداف این پژوهش، بررسی اثر بکارگیری نانوذرات سیلیس در عملکرد ملاتهای سیمانی حاوی پوزولان طبیعی و امکان ارائه طرح اختلاط مناسب برای ساخت ملاتهای با کارایی و دوام مناسب میباشد. در این تحقیق ملاتهایی با جایگزینی 0 و 10 و 20 و 30 درصد پوزولان طبیعی و 0 و 1 درصد نانوسیلیس با سیمان ساخته شده و آزمایشات میز جریان مقاومت فشاری و جذب آب بر روی آنها انجام گرفته است. نتایج نشان میدهند نانوذرات سیلیس باعث فعالتر شدن پوزولان طبیعی شده و خواص مقاومتی و دوامی نمونهها را افزایش داده است.کلیدواژه ها
ملات سیمان، پوزولان طبیعی، نانوسیلیسمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.