بررسی مقاومت الکتریکی بتن با تغییرات نسبت شن و ماسه در طرح اختلاط

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس دانشجویان عمران سراسر کشور
  • کد COI اختصاصی: CESC15_267
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 805
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجتبی حسینی

عضو هیات علمی دانشگاه لرستان

محمد ساکی

کارشناس ارشد مهندسی عمران- سازه

چکیده

مقاومت ویژه الکتریکی یکی از موارد آزمایشهای کنترل کننده به ویژه موثر در محیطهای تحت حملات سووولتات به خصوو در شورایط مناق سوواحلی و دریایی خلیج فارس و دریای عمان به حساب میآید، که میتوان از این ویژگی به عنوان یک تست غیر مخرب در جهت افزایش عمر سازههای دریایی و صنعتی تحت حملات کلریدی، سولتاتی ، کربناتاسویونی و ریره مورد استفاده قرار گیرد. با شناخت بهتر پارامترهای تاثیرگذار میتوان هزینه های نگهداری سازه های بتن آرمه را کاهش داده و بر میزان عمر و دوام آن افزود. نتایج نشوان می دهد که با افزایش نسبت شن وماسه در یک مبلوط سنگدانهای در نمونه بتنی، با حتظ همپوشانی مصالح سنگی، با افزایش حجم درشت دانه مقاومت ویژه الکتریکی در بتنهای دارای وزن مخصوص بالای (فرمول در متن اصلی مقاله) افزایش می یابد.

کلیدواژه ها

مقاومت ویژه الکتریکی، دوام، درصد جذب آب،Impedance Spectroscopy

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.