بررسی افزایش مقاومت سازه های بتن آرمه با بتن ECC
- سال انتشار: 1386
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی بهسازی و مقاوم سازی ایران
- کد COI اختصاصی: INRC02_004
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 5610
نویسندگان
مربی بخش عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان
دانشجوی دوره کارشناسی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان
دانشجوی دوره کارشناسی دانشگاه شهید باهنر کرمان
چکیده
زلزله سال 1382 که منجر به کشته و زخمی شدن هزاران نفر و از بین رفتن ساختمان های زیادی شد نظر همه بخصوص مهندسان را به چه مقاوم تر گردن سازه ها جلب کرد. با توجه به اینکه ایران یکی از لرزه خیز ترین کشورهای جهان است وقوع چنین زلزله هایی در هر کدام از بخش های کشور بعید نمی باشد و بتن که یکی از پر مصرف ترین مصالح ساختمانی است یکی از گزینه های مناسب برای ساخت و ساز می باشد. اما از آنجا که وزن زیاد سازه های بتنی منجر به افزایش نیروی زلزله شده و ضعف بتن درکشش که به استفاده از میلگرد می انجامد استفاده از این ماده را با مشکلاتی همراه ساخته نظر مهندسان به سمت استفاده از بتن های سبک جلب شده است. (ECC (engineering cementitious composites کامپوزیت سیمانی مهندسی یکی از ایده های نو در صنعت بتن سبک است که کلید اصلی این بتن استفاده از سنگدانه های ریز با قطر حداکثر 10 میلی متر و استفاده از الیاف (polyvinyl alcohol) PVA پلی وینیل الکل است. این بتن با وزن کمتر نسبت به بتن معمولی و انعطاف پذیری بالا یکی از گزینه های مناسب جهت ساخت سازه های در معرض بارهای دینامیکی است. هدف از این مقاله معرفی این بتن به عنوان راه کاری برای سبک سازی و انعطاف پذیری هرچه بیشتر سازه های بتنی است.کلیدواژه ها
انعطاف پذیری بالا ، جذب انرژی ، بتن سبک ، PVA , ECCمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.