بررسی وضعیت درختان کاشته شده در بلوار معلم شهر رامسر
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی فن آوری های نوین در صنایع چوب و کاغذ
- کد COI اختصاصی: IAUCCWP02_150
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1022
نویسندگان
گروه جنگلداری دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس
گروه جنگلداری دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس
گروه جنگلداری دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس
چکیده
به منظور مطالعه وضعیت موجود درختان کاشته شده در بلوار معلم در شهر رامسر، تمام درختان از نظر مشخصه های کمی و کیفی انتخاب شدند. بر اساس این پژوهش مشخص شد که اکثریت ترکیب گونه ای درختان منطقه مورد مطالعه شامل چهار گونه اصلی سوزنی برگان زربین ، سروشیراز، سروخمره ای، و کاج سیاه می باشند که همراه با سایر گونه های درختی سیمای طبیعی بلوار را تشکیل می دهند. منحنی پراکنش قطری در دو تیپ سوزنی برگ و پهن برگ از توزیع نرمال تبعیت می نماید البته با توجه فاصله مناسب بین پایه ها رقابت کمتری بین درختان مشاهده می شود که موجب پایداری حالت نرمال برای توزیع پراکنش در طبقات قطری شده است. متوسط قطر برابر سینه که برای گونه های سوزنی برگ اصلی برابر با 32/51 سانتیمتر اندازه گیری شده است. متوسط ارتفاع برای گونه های سوزنی برگ 12/77 متر اندازه گیری شد. متوسط ضریب قد کشیدگی برای کل سوزنی برگان مورد مطالعه 41 درصد محاسبه گردید. از نظر متغیرهای کیفی در مجموع شرایط درختان مطلوب بوده و آسیب های کمترین در درختان مشاهده شده است. بلوار معلم (کازیونی سابق) با همجواری دریا و کوه چشم انداز زیابیی را به خود گرفته است ولی تهدیدات اصلی شامل استفاده های ناصحیح و افزایش آلودگی های زیست محیطی برای این بلوار منحصر به فرد می باشد. مطلوبیت سیمای طاهری زمین و افزایش سطح تقاضای تفریحی فرصت مناسبی است تا با برنامه ریزی صحیح و بهره وری مناسب از این چشم اندازی زیبا استفاده شود.کلیدواژه ها
مشخصه های کمی و کیفی، درختان، جنگل داری شهری، رامسرمقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.