بررسی اثر نسبت اختلاط چوب الات گرده بینه و سرشاخه بر خواص مقاومتی کاغذ فلوتینگ

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین همایش ملی فن آوری های نوین در صنایع چوب و کاغذ
  • کد COI اختصاصی: IAUCCWP02_127
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 829
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی حسن پور تیچی

دانشجوی دکترای گروه علوم و صنایع چوب و کاغذ واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران

رامید فروزانفر

دانش اموخته کارشناسی ارشد علوم و صنایع چوب و کاغذ دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس

بهزاد بازیار

استادیار گروه علوم و صنایع چوب و کاغذ واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران

سید مهدی خاکزادیان

دانش اموخته کارشناسی ارشد علوم و صنایع چوب و کاغذ دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

چکیده

هدف این تحقیق ارزیابی نتایج تولید کاغذ فلوتینگ (کنگره ای) با 5 ترکیب متفاوت اختلاط مقطوعات چوبی پهن برگان شمال ایران با قطر بیش از 20 سانتیمتر (گرده بینه) و کمتر از 20 سانتیمتر (سرشاخه) می باشد. فرایند مورد استفاده NSSC با بازده 75% بوده است. سپس با نمونه برداری از خمیر و کاغذهای تولید شده آزمون های مقاومتی با 3 تکرار انجام گردید. نهایتا جهت بررسی اثر معنی داری و مقایسه میانگین ها از آزمون تجزیه واریانس یک طرفه و دانکن استفاده گردید . نتایج تحقیق نشان داده که با افزایش سهم گرده بینه ، پارامترهای RCT (Randomised Control Trials) و ترکیدن، به تدریج کاهش یافته و با افزایش سهم سرشاخه نیز پارامترهای ، پارگی، آزمون کنکور جهت تعیین نیروی لازم برای تراکم لبه (CMT)، ا CCT (Corrugated Crush Test) و تاخوردگی کاهش یافته اند. همچنین در بین تیمارهای مختلف ترکیب (50% سرشاخه+ 50% گرده بینه) به عنوان بهترین ترکیب و تیمارهای (30% سرشاخه+70% گرده بینه) و (70% سرشاخه+ 30% گرده بینه) به عنوان ضعیف ترین تیمارها معرفی گردیده اند.

کلیدواژه ها

گرده بینه ، سرشاخه، خمیر نیمه شیمیایی سولفیت خنثی، کاغذ فلوتینگ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.