بررسی زلزله های تاریخی و زلزله نگاری در تبریز

  • سال انتشار: 1385
  • محل انتشار: اولین همایش ملی مدیریت بحران زلزله در شهرهای دارای بافت تاریخی
  • کد COI اختصاصی: NCECMHC01_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3486
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهروز عمرانی

اعضای ه

حسین اسمعیلی سنگری

اعضای ه

چکیده

یکی از بزرگترین بلایای خانمانسوز که از میلونها سال پیش بر زمین حکمفرمائی کرده است بی شک زمین لرزه می باشد. بشر علی رغم تمام پیشرفتها و علم اندوزیهای فراوان هنوز هم در مقابل زلزله کاملاً ناتوان و خلع سلاح می‌باشد. زلزله‌های اخیری که در کشور عزیزمان و یا کشورهای دیگر روی داده است جان هزاران نفر را به ورطه نابودی کشاند. جدیدترین آن زلزله‌ای است که در کمتر از یک ماه پیش در پاکستان جان تقریباً سی هزار نفر انسان بی گناه را به کام مرگ فرو برد. مطالعه و تحقیق برای اتخاذ راهکارهای مقابله با زلزله همیشه ادامه داشته و مسلماً گردهمائی و سمینار در این رابطه یکی از مهمترین راه حلهای اینگونه پژوهشها و تحقیقات می‌باشد. چرا که میتوان از نتیجه مطالعات تمامی پژوهشگران و صاحب‌نظران باخبر شد. در این مقاله سعی شده است که علاوه بر بررسی زلزله‌های تاریخی ثبت شده در تبریز، فعالیتهای امروزی انجام شده در تبریز، برای مقابله با این بلای خانمانسوز بیان گردد.

کلیدواژه ها

زمین لرزه، تبریز، زمین ‌لرزه‌های تاریخی تبریز، فعالیتهای زمین شناسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.