بررسی نقش دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه فرهنگی و اجتماعی شهر اسلام آبادغرب
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی
- کد COI اختصاصی: EPSCONF01_646
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 933
نویسندگان
استادیار گروه علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام آباد غرب
عضو هیات علمی گروه جامعه شناسی دانشگاه پیام نور
چکیده
یکی از مهم ترین پیامدهای دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک سازمان اجتماعی، تغییر در بافت اجتماعی و فرهنگی شهرهایی که دانشگاه در آن تأسیس شده است، می باشد. این مسأله با وجود اهمیت فراوان کمتر به آن پرداخته شده است. این پژوهش به بررسی تأثیرات اجتماعی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام آبادغرب، به عنوان یک سازمان مدرن، از نظرگاه مردم شهر اسلام آباد و هم چنین فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلام آبادغرب می پردازد. این پژوهش با استفاده از روش توصیفی ازنوع پیمایش و از طریق ابزار پرسشنامه انجام شد. جامعه آماری در این مطالعه فارغ التحصیلان سال های 1390 و 91 دانشگاه آزاد اسلامی و هم چنین افراد بالای 18 سال شهر اسلام آبادغرب است. با توجه به حجم بالای جامعه آماری 350 نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند . از اعتبار صوری برای روایی و آلفا کرونباخ برای پایایی ابزار پژوهش استفاده به عمل آمد و با توجه به این که سطح سنجش اکثر متغیرها فاصله ای بودند، لذا از روش آماری تی تک نمونه ای استفاده به عمل آمد. نتایج تحقیق نشان میدهد که دانشگاه آزاد اسلامی توانسته است در افزایش تحرک اجتماعی مردم و به خصوص تحرک اجتماعی زنان، تغییر سبک زندگی، شیوه دموکراتیک شدن جامعه پذیری، آشنایی با سایر گروه های فرهنگی و تغییر سبک پوشش زنان و هم چنین شیوه بوروکراتیک بودن جامعه تأثیر داشته باشد.کلیدواژه ها
دانشگاه آزاد اسلامی، وضعیت فرهنگی، وضعیت زندگی، روابط اجتماعیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر انگیزه شناختی -رفتاری بر میزان مشارکت عملی دانش آموزان
- دیسگرافیا: علل ،درک و مدیریت اختلال نوشتن در کودکان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و یادگیری خود راهبر با سرزندگی تحصیلی دانش آموزان متوسطه دوم شهرستان سیریک
- اثربخشی هنر درمانی با رویکرد نقاشی بر پرخاشگری و خلاقیت دانش آموزان دوره دوم دبستان
- رابطه طرحواره های جنسیتی با گرایش به عهدشکنی در زنان شهر تهران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.