مبانی زیست شناختی ورشد در برنامه ریسی درسی مقطع ابتدایی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی
- کد COI اختصاصی: EPSCONF01_277
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3394
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشدبرنامه ریزی درسی دانشگاه تهران
چکیده
برنامه درسی بنا به تاکید اساتید فن این حوزه دارای جایگاه بسیار مهم و رفیع بوده و به نوعی با سرنوشت فراگیران نظام های آموزشی سر کار دارد و آینده شغلی ، علمی، رشد و ... آنان را در بردارد. به طور خلاصه اینکه برنامه های درسی برنامه ریزان نظام های آموزشی، اساس و جهت رشد افراد یک جامعه را شکل می دهند. هدف از این پژوهش بررسی و تحلیلی مبانی زیست شناختی و استفاده از آن در حوزه برنامه ریزی درسی مقطع ابتدایی می باشد. پژوهش حاضر با مطالعه مبانی نظری در سه مبحث برنامه ریزی درسی ، مبانی رشد شناختی و مبانی زیست شناختی و استفاده از مبانی زیست شناختی در برنامه ریزی درسی به یک نوع ضرورت و جمع بندی رسیده است. تعلیم و تربیت دارای مبانی و علوم پایه است. این مبانی علم خود مشتمل بر شاخه است که عبارتند از: الف) مبانی روانشناختی ب) مبانی جامعه شناختی و ج) مبانی زیست شناختی. نتایج مبانی نشان دهنده اهمیت استفاده از مبانی زیست شناختیدر ساختار و محتوای برنامه ریزی درسی بوده است. اینکه برنامه ریزی درسی جمهوری اسلامی و بویژه در مقطع تحصیلی ابتدایی به چه میزان به لحاظ ساختاری ، محتوایی و ... ضرورت ها و دغدغه های مبانی زیست شناسی را مورد تاکید و توجه قرار داده است نیازمند تحلیل محتوای جداگانه ای است که از حوصله این مقاله خارج است و توصیه می گردد در مقاله ای دیگری نسبت به انجام آن اقدام گردد.کلیدواژه ها
مبانی زیست شناختی، رشد شناختی، برنامه ریزی درسیمقالات مرتبط جدید
- بررسی اهمیت و ضرورت متغیر خودشکوفایی در دانش آموزان مقطع ابتدایی و تاثیر مولفه های تفکر خلاق بر آن
- بررسی تهدیدها با فرصت های کلاس های چندپایه
- واکاوی پیامدهای معلم یاری دانش آموزان در فرایندهای تعلیم و تربیتی آنان از دریچه تجربه زیسته معلمان کلاس های چندپایه
- تعیین اثربخشی بازی درمانی تعامل والد محور بر کاهش تنیدگی والد-کودک کودکان دوره ابتدایی
- اثربخشی بازی درمانی مبتنی بر ارتباط بر نشانه های اختلالات رفتاری دانش آموزان مقطع ابتدایی شهر مشهد
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.