بررسی و تحلیل نقش اشتغال زنان در امنیت اجتماعی خانواده (مطالعه موردی شهر زاهدان)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی
- کد COI اختصاصی: EPSCONF01_035
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1084
نویسندگان
عضو هیئت علمی رشته حقوق دانشگاه سیستان و بلوچستان
چکیده
خانواده به عنوان اصلیترین جزء تشکیل دهنده اجتماع از اهمیت بالایی در میان اندیشمندان برخوردار است. در اسلام نیز نگاه به خانواده همراه با تقدس و احترام است. یکی از ارکان اصلی خانواده نیز زنان میباشند. زنان در ایجاد و پیشرفت تمدن بشری سهم ارزندهای داشته و دارند. یکی از مواردی که باعث توانمندسازی زنان در جامعه میشود بحث اشتغال میباشد. زنان با ایجاد اشتغال زمینه امنیت اجتماعی، رفاهی و اقتصادی را در خانواده فراهم میکند. در این راستا هدف مقاله حاضر بررسی و تحلیل نقشاشتغال زنان در امنیت اجتماعی خانواده (مطالعه موردی شهر زاهدان) میباشد. روش تحقیق توصیفی تحلیلی و مبتنی بر مطالعات کتابخانه ای، اسنادی و بررسیهای میدانی و بهره گیری از پرسشنامه میباشد، برای تجزیه و تحلیل اطلاعات از نرم افزار SPSS استفاده شده است. حجم نمونه 380 نفر از زنان سرپرست خانوار در شهر زاهدان انتخاب شده و با توجه به اینکه نوع مقیاس داده ها از نوع رتبهای میباشد از آزمون همبستگی اسپیرمن استفاده شده است. نتایج تجزیه و تحلیل اطلاعات بدست آمده نشان میدهد که در تمامی شاخصهای مطرح شده با sig های بدست آمده 0/000 رابطه معنادار و مثبتی بین اشتغال و امنیت اجتماعی خانواده ها وجود دارد.کلیدواژه ها
خانواده، زنان، امنیت اجتماعی،شهر زاهدانمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.