بهینه سازی انرژی با ترکیب انرژی خورشیدی ، زمین گرمایی و ایزوله کردن ساختمان

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین همایش سراسری محیط زیست، انرژی و پدافند زیستی
  • کد COI اختصاصی: ECONF02_201
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 988
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد بهارمست

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشدمهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان

احمد فخار

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان

چکیده

بهینه سازی مصرف انرژی های فسیلی و نیز استفاده از انرژی های نو یا تجدید پذیر راه حل های پیشنهادی برای اصلاح محیط زیست و خارج شدن از بحران انرژی است. استفاده از انرژیهای خدادادی موجود درطبیعت، همیشه مورد نظرانسان بوده است . انرژی زمین گرمایی انرژی تجدید پذیری میباشد واز حرارت قابل استخراج ناشی ازگرمای توده های مذاب وتخریب مواد رادیواکتیو موجود دراعماق زمین بدست می آید و خورشید به عن وان منبع انرژی و سرآغاز حیات و منشاء تمام انرژی های دیگر شناخته شده است. طبق برآوردهای علمی در حدود 6000 میلیون سال از تولد این گوی آت شین میگذرد و در هر ثانیه 2/4 میلیون تن از جرم خور شید به انرژی تبدیل می شود. در اصل در این مقاله به روش ترکیبی برای بهینه سازی گرما و سرما می باشد که در صرفه جویی در هزینه های گرما و سرما کمک شایا ن میبا شد .ا ستفاده ازاین سی ستم ها از زمین و خور شید ، به عنوان دو منبع انرژی در تاب ستان و زم ستان ا ستفاده می کنند و در کلیه مناطق آب و هوایی قابل ا ستفاده ه ستند .برخلاف سی ستمهای تهویه مطبوع متداول که در آن سوخت ف سیلی مورد احتراق قرارگرفته و تولید حرارت میکند در پمپهای حرارتی زمین گرمایی هیچگونه احتراقی ندا شته و تنها وظیفه آن انتقال حرارت ا ست . هدف این مقاله ارائه رویکردی نوین جهت ترکیب انرژی خور شیدی به مراه ایزوله کردن ساختمان و زمین گرمایی ، برای بهینه سازی مصرف انرژی و همچنین کاهش هزینه ها و کاهش اتلاف انرژی می باشد.

کلیدواژه ها

انرژی، خورشید،زمین،گرمایی،بهینه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.