تحلیل ناپایداری ساختاری در تونل چشمه لنگان
- سال انتشار: 1384
- محل انتشار: نهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران
- کد COI اختصاصی: SGSI09_119
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1988
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی دانشگاه تربیت مدرس
دانشجوی کارشناسی ارشد تکتونیک دانشگاه تربیت مدرس
استادیار زمین شناسی مهندسی دانشگاه تربیت مدرس
دانشیار زمین شناسی مهندسی دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
احداث تونل به عنوان یکی ازروشهای مفید جهت انتقال آب از یک حوضه آبریز به حوضه دیگر می باشد . به همین منظور تونل چشمه لنگان برای انتقال آب از چشمه لنگان و حوزه آبریز آن به زاینده رود اصفهان احداث گردید . در این مقاله به تحلیل آماری نتایج برداشت های صحرایی ناپیوستگی ها توسط نرم افزار DIS پرداخته و در مسیر تونل پرداخته شده است و سپس با استفاده از رده (Q,RMR,GSI) سپس طبقه بندی توده سنگ ها بندی های توده سنگ به پیش نهاد سیستم نگهدارنده در مسیر تونل اشاره شده است و سپس با استفاده از وضعیت درزه ها در مسیر تونل با استفاده از نرم افزار UNWEDGE به بررسی ناپایداری ساختاری در مسیر تونل پرداخته شده و وضعیت گوه ها ایجاد شده را در مسیر تونل مورد بررسی قرار داده ایمکلیدواژه ها
تونل چشمه لنگان، طبقه بندی توده سنگ، ناپایداری ساختاری، نرم افزار DIPو UNWEDGEDمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.