تصفیه آب توسط جلبک قرمز
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: هفتمین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CEE07_071
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1058
نویسندگان
دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران
چکیده
جلبک قرمز گونه ای آگاروفیت از خانواده گراسیلاریاسه می باشد که دارای رویش های قابل توجهی در سواحل جزیره قشم در آبهای خلیج فارس است. آگار یک ماده ژل ساز است که از دیواره سلولی جلبک قرمز استخراج می گردد. آگار مرکب از مخلوطی از آگاروز و آگاروپکتین می باشد. آگاروز و آگاروپکتین پلیمرهای خطی هستند. در این تحقیق تاثیر آگار به عنوان کمک منعقد کننده در حذف کدورت از آب مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور آب با کدروت مصنوعی NTU200 مورد آزمایش قرار گرفت. استخراج آگار از جلبک قرمز توسط آب داغ برای شکاندن دیواره سلولی صورت گرفت. آگار حاصل در دمای اتاق به ژل تبدیل شد. از منعقدکننده کلرید آهن به میزان mg/L 20 ، 15 ، 12 و 10 استفاده گردید. سپس با توجه به نتایج آزمایش میزان mg/L 12 کلرید آهن همراه با mg/L4/0، 3/0، 2/0 و 1/0 آگار مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با مصرف منعقد کننده کلرید آهن به میزان mg/L 12 و آگار به مقدار mg/L 4/0 در pH حدود 7 مقدار کدروت به 4/2 رسید.کلیدواژه ها
آگار، انعقاد و لخته سازی، جلبک قرمز، کدورت، کلرید آهنمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.