بهینه سازی الگوی کلید زنی مدولاسیون پهنای پالس فضای برداری در اینورترهای دو سطحی با توابعهدف مختلف

  • سال انتشار: 1386
  • محل انتشار: بیست و دومین کنفرانس بین المللی برق
  • کد COI اختصاصی: PSC22_198
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 4035
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا علیزاده پهلوانی

دانشجوی دکتری دانشگاه علم و صنعت ایران

عباس شولائی

استاد دانشگاه علم و صنعت ایران

چکیده

اینورترها می توانند از یک ولتاژ DC ثابت یا متغیر، ولتاژهایAC تکفاز و سه فاز تولید نمایند . روشهای گوناگونی برای کنترل ولتاژ خروجی وجود دارد که هر کدام هارمونیکهایی را در ولتاژ خروجی پدید می آورند . روش مدولاسیون پهنای پالس فضای برداری SVPWM 1 در کاهش هارمونیکهای مرتبه پائین نسبت به انواع دیگر مدولاسیون از قبیل مدولاسیون پهنای پالس ذوزنقه ای، سینوسی ، سینوسی تعدیل شده ، پله ای ، گام به گام ، تزریق هارمونیک ، دلتا و جابجائی فاز موثرتر است . الگو های کلید زنی عناصر قدرت در مدولاسیون پهنای پالس فضای برداری در هر دوره تناوب سوئیچینگ و هر سکتور فضائی می توانند نسبت به هم از مزایا و معایب ویژه ای برخودار باشند . این مقاله مقایسه ای را بین این الگوها به انجام رسانده است . همچنین بهینه ترین الگوی کلید زنی را از نقطه نظر توابع هدفی مانند ضریب اعوجاج هارمونیکی THD 2 ، ضریب اعوجاج DF 3 ، تلفات هدایتی ، تلفات کلید زنی ، و درصد مولفه های هارمونیکی نسبت به مولفه اصلی را معرفی می نماید . پیاده سازی بهینه ترین الگو کلید زنی جهت تغذیه یک بار سه فاز و مشاهده اثر تغییرات ولتاژ خازن و فرکانس کلید زنی از زمینه های تحقیقاتی دیگر این مقاله است

کلیدواژه ها

اینورتر دو سطحی ، تلفات هدایتی ، تلفات سوئیچینگ ، ضریب اعوجاج هارمونیکی ، مدولاسیون پهنای پالس فضای برداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.