امکان سنجی سیستم فیلتراسیون خلا در شرایط تولید خوراک مناسب فرایند گندله سازی در خط چهارم شرکت معدنی و صنعتی گل گهر

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس مهندسی معدن
  • کد COI اختصاصی: IMEC05_149
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1303
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یوسف پالدی

دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی دانشگاه شهید باهنر کرمان . پژوهشکده سنگ آهن و فولاد گل گهر

عباس سام

دانشیار دانشگاه شهید باهنر کرمان دانشکده فنی و مهندسی گروه مهندسی معدن

مهدی بازمانده

کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی دانشگاه شهید باهنر کرمان

چکیده

فرایند فیلتراسیون از روش های جداسازی جامد از مایع و کاهش رطوبت جامد در کارخانه فرآوری است. فیلتر از سطحی متخلخل تشکیل شده است که در اثر ایجاد اختلاف فشار در دو طرف این سطح مایع از آن عبور کرده و ذرات جامد به صورت کیک بر روی این سطح باقی می مانند. در خط چهار تولید کنسانتره شرکت معدنی و صنعتی گل گهر در شرایط فعلی کنسانتره جداکننده های مغناطیسی شدت پایین به عنوان کنسانتره نهایی وارد فیلترهای خلا نواری می شود. d80 کنسانتره نهایی در این شرایط 320 میکرون است. با توجه به اضافه شدن سیستم های خردایش و فلوتاسیون در کارخانه ، کنسانتره فلوتاسیون به عنوان کنسانتره نهایی با d80 معادل 85 میکرون و درصد جامد 25 وارد فیلترهای نواری خلا می شود. با توجه به این تغییرات امکان سنجی فیلتراسیون خلا با روش آزمایش vacuum top fead leaf بررسی شد. مناسب ترین حالت فیلتراسیون در شرایط مقدار جامد 50% ، زمان آبگیری 2/30 دقیقه و استفاده از پارچه فیلتر پلی استر با بافت جناغی به دست آمد. همچنین افزایش فشار از 20 به 75 کیلوپاسکال باعث کاهش 4 درصدی میزان رطوبت شد که در این شرایط زمان تشکیل کیک از 110 ثانیه به 45 ثانیه کاهش پیدا کرد.

کلیدواژه ها

فیلتراسیون خلا، درصد جامد، رطوبت، دانه بندی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.