بررسی سیستم نوین ساختمانی ICFساختمان های بتن مسلح با قالب عایق ماندگار در صنعت ساختمان سازی جوامع مدرن
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی معماری، عمران و توسعه نوین شهری
- کد COI اختصاصی: NSIA01_365
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1853
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر،عجب شیر بلوار شهیدزنده دل
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر،عجب شیر بلوار شهیدزنده دل
چکیده
نیاز گسترده و روزافزون به ساختمان و مسکن، استفاده از سیستم های ساختمانی مناسب و مصالح جدید به منظور افزایش سرعت ساخت، ارتقاء کیفیت، جلوگیری از اتلاف انرژی، افزایش عمر مفید ساختمانها، کاهش وزن ساختمان و مقاومت کافی در برابرنیروها از جمله نیروی زلزله را بیش از پیش ضروری ساخته است. یکی از جدیدترین سیستم های ساختمانی که در سالهای اخیر گسترش چشمگیری یافته است، استفاده از ترکیب بتن مسلح به عنوان جزء باربر و پانل های پلی استایرن EBS به عنوان قالب بتن و عایق حرارتی است که با نام سیستم قالب های عایق ماندگارICF شناخته می شود. این سیستم در دهه 1960-1950 در اروپا ابداع شد و به عنوان یک فناوری مناسب در صنعت ساختمان به طور محدود مورد استفاده قرار گرفت و به دلیل مزایای بسیار از نظر معماری و ساختمان به سرعت در سراسر جهان گسترش یافت. در کشورهای صنعتی این سیستم برای ساخت واحدهای کوچک مسکونی استفاده می شود. اساس این سیستم استفاده از سازه بتن مسلح باربر در سقف و دیوار ساختمان و همچنینصفحات پلی استایرن مسلح سبک، برای تیغه های غیر باربر است. دیوارها در داخل قالبی از پانل های مسلح پلی استایرن بتن ریزی می شوند. سقف ها دارای قالبی از پلی استایرن مسلح بوده و به صورت مجوف و شبیه به سقف های اسپایرول بتنی ساخته می شوند. به عبارت دیگر ساختمان در دو لایه از پلی استایرن پیچیده می شود که از لحاظ عایق بندی حرارتی و صوتی دارای بیشترینبازدهی است. کل قطعات دیواری و سقفی و دیواره های پلی استایرن مسلح، در کارخانه آماده و برای نصب به محل اجرا حمل می شوند. لذا برای رسیدن به هدف، روش تحقیق مبتنی بر مطالعات توصیفی و کتابخانه ای بوده که از از منابع معتبر داخلی و از مقالات کنفرانسهای داخلی استفاده شده است و به این نتیجه رسیدیم که روش اجرای ساختمان بتن مسلح با قالب عایق ماندگار یک فناوری مناسب می باشدکه باید مورد توجه جامعه مهندسین کشور قرار گیردکلیدواژه ها
سیستمICF/عایق ماندگار، پلی استایرن، بتن مسلح، مقاومت حرارتیمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.