بازشناسی نقش روانی آجر و سازه های آجری بر انسان (نمونه موردی:استان کرمانشاه)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی معماری، عمران و توسعه نوین شهری
- کد COI اختصاصی: NSIA01_310
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2173
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه
چکیده
کالبد معماری آجری مانند کالبد انسان از خاک بر خواسته و دوباره به خاک بر می گردد این تجانس باعث سازگاری م عماری خاک با سرشت آدمی شده است اشکال گوناگون حضور طبیعت و معماری خاک در بناهای سنتی منوط است در اندبش هاسلامی ، طبیعت مار روح آدمی است و کیفیت های ذاتی طبیعت ، مبنای اصلی حیات و روح آدمی معرفی شده است . طبیعت ( 29 : 78 ؛ ابن سینا به نقل از نصر ؛ 1385 : همان عالم وجود ، عالم اجسام و ظاهر است ( نصر ، 1385محصولات خاکی بسیاری از این منطقه سراز خاک بیرون آورده اند شرایط اقلیمی مطلوب در شهرستان کرمانشاه زمی نهاستفاده از محصولات خاکی را محیا ساخته است. که با مرور زمان آجر به عنوان مصالح اصلی زندگی شناخته شده اند. هدف از این تحقیق بررسی تأثیرات مصالح آجری و ایجاد حس تعلق در بافت شهر تاریخی کرمانشاه در نظر گرفته شده استدر این تحقیق سعی شده بارویکردی تحلیلی – توصیفی تأثیرات روانی آجر را از جنبه های مختلف مورد ارزیابی قرار دهیم که در پایان نتایجی از قبیل : مصالح خاک از نظر شکل و معنا و مفهوم با سرشت انسان سازگار است . انسان از خاک آفریده شده با مصالح خاکی رشد و دوباره به خاک بازگردانده می شود. معماری خاک از نظر محیط زیست سازگارترین معماری با ط بیعتاست . خاک سبب کاهش مصرف انرژی در ساختمان می شود ؛ بدست آمده استکلیدواژه ها
روانشناسی آجر ، معماری خاک ، آجر ، بافت سنتی ، سازه سنتی،سازه آجریمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهکارهای مقاومسازی سازه های شهری در برابر زلزله و فرونشست زمین
- راهکارهای نوین برای کاهش هزینههای اجرایی و افزایش کارایی در شهرداری ها
- مدیریت و بهروزرسانی بانک های اطلاعات مکانی شهری با GIS در شهرداریها
- پایش سلامت پلها و سازه های شهری با سنسورهای IoT
- کاربرد زنجیره ارزش مکانی در شناسایی و اولویت بندی فرصت های سرمایه گذاری شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.