نقش نانو سیلیس در ملات ترکیبی حاوی متاکائولین با و بدون پلی پروپیلن

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: همایش ملی معماری، عمران و توسعه نوین شهری
  • کد COI اختصاصی: NSIA01_235
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1015
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی صدرممتازی

دانشیار گروه مهندسی عمران-دانشگاه گیلان

مژده مهری نژاد

کارشناسی ارشد سازه-دانشگاه گیلان

فرید کیایی

کارشناسی ارشد سازه-دانشگاه گیلان

الهام مهری نژاد

کارشناسی معماری–دانشگاه آزاد زنجان

چکیده

مواد نانو ساختار با توجه به ویژگی های رفتاری بارزی که از خود نشان داده اند، مورد توجه بخش صنعت و دانشگاه در دهه های اخیر قر ار گرفته اند.در این میان صنعت بتن نیز با توجه به نیاز های خود به استحکام، مقاومت ، دوام و کارایی بالا از استفادهکنندگان مهم مواد نانو ساختار می باشد. امروزه استفاده از مواد پوزولانی به عنوان جایگزین بخشی از سیمان مصرفی و به منظور ارتقای خواص مصالح پایه سیمانی و صرفه جویی در هزینه ها امری مهم می باشد.در این تحقیق به بررسی ملات هایحاوی% 15 متاکائولین و در صدهای10و7.5و5و2.5و0درصد0) از نانو سیلیس می پردازیم.نقش الیاف پلی پروپیلن در این ملات ها مورد بررسی قرار می گیرد.مقاومت فشاری و کشش ناشی از خمش در 7 و 28 روز و جذب آب در 28 روز مورد مطالعه قرار می گیرد.یکی از پارامتر های شاخص مقاومتی ملات،مقاومت خمشی و کششی آنها می باشد که در دیگری نیز موثر خواهد بود.در این زمینه،نقش الیاف بسیار برجسته و قابل توجه می باشد.از این رو پس از آن همه ترکیبات را با افزودن % 0,3 حجمی الیاف پلی پروپیلن ساخته و همه آزمایشات را برای این ترکیبات هم انجام دادیم.

کلیدواژه ها

ملات ترکیبی، نانو سیلیس، متاکائولین، پلی پروپیلن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.