روش ترمیم موضعی با پکر درشبکه هاو خطوط انتقال فاضلاب

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: همایش ملی معماری، عمران و توسعه نوین شهری
  • کد COI اختصاصی: NSIA01_179
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 893
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحید عبدالوهاب

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران – مهندس سازه ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد ، گروه عمران ، اصفهان ، ایران

چکیده

یکی از مهمترین چالش های روز محیط زیست ، جمع آوری و تصفیه پساب صنعتی و انسانی می باشد که ایجاد خطوط جمع آوری و انتقال فاضلاب و تصفیه خانه های فاضلاب، این مشکل را در زندگی امروزی تا حدودی مرتفع ساخت. ولیبا گذشت زمان و ایجاد معضلات ناشی ازجامع نبودن طرح ایده آل اولیه و نبودن امکانات و مصالح امروزی در گذشته، این امر مهم را با چالشی برای بشر روبرو ساخت . خوردندگی لوله های فاضلاب بخصوص لوله های بتنی، که اولین واقتصادی ترین لوله های مصرفی در شبکه های جمع آوری و انتقال فاضلاب بوده اند بهمراه بقیه عوارض ، باعث گردید محققان در پی تدوین روشهای ترمیم شبکه های آسیب دیده بدون حفر ترانشه ،تحقیق و بررسی بیشتری بعمل آورندکه یکی از روشهای متداول و رایج در کشورهای اروپائی، استفاده از روش ترمیم موضعی با پکرPatch Repair می باشد در این مقاله هدف آشنائی بیشتر متخصصان ایرانی با نحوه اجراو مزایای این روش ترمیم بدون حفر ترانشه در شبکه های فاضلاب می باشد.

کلیدواژه ها

روشهای ترمیم بدون حفر ترانشه ، خوردگی لوله های بتنی، پکر، روش Patch Repair

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.