بررسی روشهای هیدرولیکی برآورد بار معلق در رودخانهها
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی معماری، عمران و توسعه نوین شهری
- کد COI اختصاصی: NSIA01_097
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 853
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی دانشگاه زنجان
استادیار گروه عمران دانشکده مهندسی دانشگاه زنجان
چکیده
رسوبات معلق در سال های اخیر سبب ایجاد مشکلات بزرگی شده اند . این موضوع شامل هدر روی مواد مغذی موجوددر خاک و آب در یک منطقه نیز میباشد از جمله موادی که از طریق رسوب و فرسایش از داخل حوضه خارج می شوند،می توان به فسفر که برای رشد بهتر گیاهان موثر است، اشاره نمود . این مواد از طریق جریانهای رودخانهای و آبراهه ها به دریا می ریزند و به نوعی از دسترس خارج می شوند . آگاهی از میزان رسوبات رودخانه جزء اطلاعات لازم و اولیه هرپروژه آبی و یکی از عوامل مهم تصمیم گیری در مورد احداث سازههای هیدرولیکی بر روی رودخانهها میباشد. در اینمقاله به ارزیابی روشهای هیدرولیکی برآورد بار معلق رسوب شامل تئوری راس ، روش لین- کالینسک ، اینشتین و... میپردازیم . بر اساس مطالعات انجام شده و نتایج بدست آمده از بررسیهای مختلف میتوان دریافت سه روشبروکس ، لین-کالینسک و چانگ - سایمونز - ریچاردسون ، دارای نتایج نزدیکتری نسبت به هم هستند و نسبت به روش اینشتین جوابهای معقولتری ارائه میدهند و از بین روشهای بروکس ، اینشتین ، لین- کالینسک و چانگ - سایمونز –ریچاردسون روش اینشتین مقدار دبی رسوب کمتری را محاسبه میکندکلیدواژه ها
رسوبات معلق ، روشهای هیدرولیکی ، بار معلق ، تئوری راس، رودخانه ، دبی رسوبمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.