بررسی عملکرد لرزهای قابهای خمشی فولادی مجهز به میراگرTADAS
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی معماری، عمران و توسعه نوین شهری
- کد COI اختصاصی: NSIA01_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 713
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد سازه دانشگاه علوم و تحقیقات بروجرد
استادیار دانشگاه زنجان
استادیار دانشگاه سرسری زنجان
چکیده
توجه به بالا رفتن سطح اطلاعات بشری از پدیده زلزله و رفتار سازهها، هرساله با تغییراتی در آیین نامه های ساختمانی در سراسر جهان روبه روخواهیم شد. از طرفی آسیب پذیری بسیاری از ساختمانهای فولادی درزلزلههای سالهای گذشته، نیاز به بهسازی و مقاوم سازی این نوع از سازهها را کاملاً مشخص میکند. تمامی روشهای مقاوم سازی همواره در قالب سه حالت: 1- کنترل فعال 2- کنترل نیمه فعال 3- کنترل غیرفعال و یاترکیبی از این حالات استفاده می شوند. در این بررسی از روش کنترل غیر فعال که نسبت به دو روش قبلی کاربرد و قدمت بیشتری دارد استفاده شده است. به این منظور قابهای خمشی فولادی که نیاز به مقاوم سازی آنها کاملاً مشخص شده با استفاده از سیستم ترکیبی از بادبند همگرا (شورون) و میراگر تسلیمیTADAS مقاوم سازی شد. در این مطالعه به منظور تحلیل استاتیکی غیر خطی از نرم افزارSAP2000استفاده شده است. با بررسی نتایج، تأثیر مطلوب این نوع میراگر در یکنواخت شدن دریفت طبقات، کاهش برش پایه در تغییر مکان هدف، کاهش و بهبود وضعیت مفاصل پلاستیک و همچنین افزایش سختی الاستیک نسبت به حالتی که سیستم تنها با مهاربند همگرا (شورون) مقاوم سازی شده، مشاهده گردیدکلیدواژه ها
مقاوم سازی، میراگر، بادبند همگرا، قاب خمشی فولادی/TADAS/کنترل غیرفعالمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.