جایگاه سیستمهای مدیریت فرآیند کسب و کار در زیرساخت فناوری اطلاعات
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی آینده پژوهی، مدیریت و توسعه
- کد COI اختصاصی: FIMD01_102
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1314
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات
دکترای مدیریت استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی
چکیده
در دنیای پرتلاطم امروزی، سازمانها نیازمند یک رویکرد کلنگر هستند. این امر مستلزم تغییر از ساختار بخشی به ساختار فرآیندی است. از آنجایی که فرآیندها از سرمایههای اصلی سازمان بوده و خالق ارزشی در جهت بقای آن میباشند و نیز اطلاعات فرآیند امکان پیشبینی ، تشخیصناکاراییها و قصور و جهت گیری برای پیشرفتهای آتی را مشخص میکنند ، لذا فرایندها باید مدیریت شده و بهطور مستمر بهبود یابند تا سازمانبه اهداف مورد نظر با صرف منابع کمتر که در واقع همان مفهوم بهرهوری است برسد. فناوری اطلاعات یک توانمند ساز ضروری و موضوع جدیدی در کسب و کار جهت کنترل فرآیند میباشد و با ظهور مدیریت فرآیند کسب و کار نقش فناوری اطلاعات نسبت به دورهی مطرح شدن مهندسی مجدد فرآیند کسب و کار و مدیریت کیفیت جامع پررنگتر شده است. در این راستا )سیستمهای( مدیریت فرآیند کسب و کار مانندسایر روشهای بهبود حامی ساختار سازمانی فرآیندگرا میباشند. استقرار سیستمهای مدیریت فرآیند کسب و کار نیازمند زیرساخت فناوری اطلاعات مدرن است بدین جهت در مقاله پیش رو پس از بررسی تاریخچهی BPMS و بیان قابلیتهای کلیدی به تشریح معماری آن پرداخته میشود.کلیدواژه ها
فرآیند، مدیریت فرآیند، سیستم مدیریت فرآیند کسب و کار، معماری سیستم مدیریت فرآیند کسب و کارمقالات مرتبط جدید
- واکاوی و بررسی اثربخشی نقش تکنولوژی های نوین در توسعه پایدار صنعت گردشگری و به ویژه صنعت هتلداری
- بررسی اهمیت آموزش چند فرهنگی در برنامه درسی
- تاثیر رعایت اخلاق حرفه ای از سوی معلمان بر افزایش انگیزه ی تحصیلی دانش آموزان
- استفاده از احکام الهی در تفهیم فرهنگ اسلامی به دانش آموزان
- کاربرد فناوری اطلاعات در ارتقای هوش هیجانی و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.