بازیابی آب و نمک از پساب دورریز کارخانه کلرآلکالی پتروشیمی اروند
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: همایش ملی بازیافت آب؛ راهبردی اصولی برای مدیریت بحران آب
- کد COI اختصاصی: NCWR01_118
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 757
نویسندگان
رئیس اداره مهندسی فرآیند و کنترل تولید پتروشیمی اروند
چکیده
پتروشیمی اروند بعنوان بزرگترین زنجیره تولید کلر و مشتقات آن و پی وی سی در دنیا در سایت 3 منطقه ویژه اقتصادی –پتروشیمی ماهشهر احداث شده است .صاحب لیسانس این مجتمع عظیم شرکتهایUHDE/VINNOLITEآلمان می باشد . در واحد کلرآلکالی پتروشیمی اروند بمنظور کنترل سولفات موجود در آب نمک گردشی مصرفی توسط طراحPURGE BRINEمنظور و اجرا شده است . براساس طراحی مقدار آب نمک دورریز مقدار بین 140 الی 180 متر مکعب در ساعت می باشد . با طرح بازیابی آب نمک و حذف سولفات بروش شیمیایی از اتلاف سالانه حداقل 1500000 متر مکعب معادل آب خام دریافتی از رودخانه کارون و 300000 تن نمک خام و 730 تن سود سوزآور براساس 100 % خالص و 1000 تن سودااش جلوگیری خواهد شد .که ضمن بازیابی آب شیرین و جلوگیری از آلودگی محیط زیست ؛ صرفه اقتصادی حاصله سالانه بالغ بر 148 میلیارد ریال برآورد می شود .کلیدواژه ها
پتروشیمی اروند ؛آب نمک ؛ آب ،مقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.