اثر نظام های حاصلخیزی خاک بر خصوصیات کیفی علوفه شبدر برسیم
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران
- کد COI اختصاصی: NABATAT13_1486
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 591
نویسندگان
استاد پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران،
کارشناس ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
کارشناس ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
چکیده
به منظور بررسی اثر استفاده از منابع مختلف کودی (بیولوژیک،شیمیایی و تلفیقی) بر عملکرد کمی علوفه شبدر برسیم، آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار در دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران در سال 1391 اجرا شد تیمارهای مورد بررسی در این تحقیق شامل ترکیبی از کودهای شیمیایی نیتروژنه و فسفره، نیتروژنه شیمیایی + فسفره بیولوژیک، نیتروژنه بیولوژیک + فسفرهشیمیایی و بیولوژیک خالص بودند (جمعا نه تیمار کودی). نتایج تجزیه واریانس نشان داد که به طور کلی دادن کود اعم از کودهای تلفیقی دوگانه (بیولوژیک + بیولوژیک) و سه گانه به طور معنی داری درصد قندهای محلول در آب را نسبت به تیمار شاهد (بدون کود) افزایش دادند. استفاده از کودهای شیمیایی (در سطوح مختلف) مقدار درصد خاکستر را نسبت به تیمار شاهد (بدون کود) کاهش داد. شایان ذکر است که حداقل مقدار خاکستر به میزان (حدود 0/8%) در تیمار کود تلفیقی سه گانه نیتروژن شیمیایی + مایکوریزا+ فسفر بیولوژیک مشاهده شد، نتایج حاصل از تجزیه واریانس فیبر باقیمانده در شوینده خنثی نشان داد که استفاده از کود تلفیقی سه گانه فسفر شیمیایی + نیتروژن بیولوژیک + میکوریزا به طور معنی داری موجب کاهش این صفت غیر کیفی نسبت به تیمار شاهد (بدون کود) شد.کلیدواژه ها
شبدر برسیم، کود شیمیایی، کود بیولوژیک، کیفیت علوفهمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- برسی برهمکنش قارچمیکوریزا آربسکوالر و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقال ( Vicia faba L. ) تحت شرایط تنش خشکی
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.