سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: NABATAT13_0568
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 363
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد تجزیه GGEbiplot در شناسایی ژنوتیپهای کلزای متحمل به تنش خشکی در مرحله گیاهچه ای
چکیده مقاله:
به منظور کاربرد تجزیه GGEbiplot در شناسایی ژنوتیپهای کلزای متحمل به تنش خشکی در مرحله گیاهچهای، در 24 ژنوتیپ کلزا (13 رقم و 11 لاین دابل هاپلوئید)، آزمایشی به صورت گلدانی در گلخانه پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران در کرج انجام شد. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار با ژنوتیپهای مورد نظر در چهار شیب رطوبتی شامل 80، 50، 30 و 20 درصد ظرفیت زراعی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که ژنوتیپهای Opera ،GKH2005 و Okapi با پایداری بالا از نظر درصد سبز شدن نهایی به عنوان ژنوتیپهای ایده آل و متحمل به تنش خشکی انتخاب شدند. در بین سطوح رطوبتی مورد مطالعه، عکس العمل 24 ژنوتیپ کلزا به سطوح 80، 50 و 30 درصد ظرفیت زراعی نسبتاً مشابه بود و به دلیل تفکیک نشدن سه سطح رطوبتی مذکور برای گزینش ژنوتیپ ایده آل مناسب نبودند. براین اساس سطح 20 درصد رطوبت ظرفیت زراعی به عنوان مناسبترین سطح رطوبتی برای گزینش ژنوتیپهای متحمل به خشکی در مرحله گیاهچهای شناخته شد و در این سطح ( 20 درصد رطوبت ظرفیت زراعی)، ژنوتیپ GKH2005 به عنوان متحملترین ژنوتیپ انتخاب شد.
کلیدواژه ها:
تجزیه GGEbiplot، تنش خشکی، دابل هاپلوئید، کلزا
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/312703/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جباری، حمید و اکبری، غلامعباس و خوش خلق سیما، نیر اعظم و اله دادی، ایرج،1393،کاربرد تجزیه GGEbiplot در شناسایی ژنوتیپهای کلزای متحمل به تنش خشکی در مرحله گیاهچه ای،سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران،کرج،،،https://civilica.com/doc/312703
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، جباری، حمید؛ غلامعباس اکبری و نیر اعظم خوش خلق سیما و ایرج اله دادی)
برای بار دوم به بعد: (1393، جباری؛ اکبری و خوش خلق سیما و اله دادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- استفاده ازمکمل یُد در جیره دام های نشخوارکننده برای تولید شیر غنی شده با یُد: مقاله مروری
- تأثیر خاکپوش های زیستی در کنترل علف های هرز بوم نظام های کشاورزی پایدار
- نقش ویتامین B12 در متابولیسم و سلامت انسان و دام و افزایش غلظت آن در محصولات دامی با استفاده از مکمل های کبالت جیره: مقاله مروری
- تاثیر تغذیه با سطوح مازاد مکمل آلی سلنیوم بر غلظت برخی از مواد معدنی خون بره های نر کرمانی
- ارزیابی تولید محصولات دست ورزی شده ژنتیکی بر امنیت غذایی و آسیبهای بوم نظام های کشاورزی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.