ارزیابی دررفتگی سازمانی مراکز آموزشی درمانی تبریز در سال 1392
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت در قرن ۲۱
- کد COI اختصاصی: ICMNG01_581
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1156
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت تولید، دانشگاه آزاد اسلامی تبریز
دانشجوی کارشناسی مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تبریز
استادیار گروه آموزشی مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تبریز
کارشناس ارشد گروه آموزشی مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تبریز
چکیده
نیروی انسانی در زمره مهم ترین منابع بیمارستان به حساب می آید و بهره گیری از کادر موجود و توسعه و نگه داری نیروی انسانی امری مهم به شمار می رود و بایددستاوردهای ناشی از برنامه ها و اقدامات انجام شده برای اینکار، از جمله به کار گماردن افراد در مشاغل مناسب را به طور دقیق مورد ارزیابی قرار داد. در این راستا اینپژوهش به ارزیابی دررفتگی سازمانی مراکز آموزشی درمانی تبریز می پردازد. این مطالعه به صورت توصیفی مقطعی در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سال1392 انجام شد. داده ها توسط محقق با کمک کارکنان کارگزینی بیمارستان ها به وسیله چک لیست طراحی شده جمع آوری شد. تجزیه تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار Excel 2013 انجام شد. نتایج به دست آمده از ارزیابی انجام شده در 10 مرکز آموزشی درمانی نشان می دهد که کل کارکنان رسمی پیمانی برابر 2960 نفر و کارکنان قراردادی کارمشخص 2274 نفر می باشد که از کل 5234 نفر، میزان دررفتگی 403 مورد (8%) به دست آمد. بیشترین میزان دررفتگی مربوط به دو بیمارستان شهدا و علوی(با مقدار مساوی) وکمترین میزان مربوط به بیمارستان سینا به ترتیب % 14 و % 1 می باشد. درکل مراکز آموزشی درمانی تبریز با دررفتگی سازمانی مواجه بوده و این دررفتگی اکثرا در پستهای مربوط به رسته بهداشتی درمانی خود را نشان داده است. با برنامه ریزی و کنترل صحیح و با بکارگیری شیوه های بهتر برای بکارگماردن افراد مناسب در پست هایمناسب می توان به بهره وری نیروی انسانی دست یافت.کلیدواژه ها
ارزیابی، دررفتگی سازمانی، پست سازمانی، مراکز آموزشی درمانیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.